Brynäs IF

715131 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #474129

Sv: Almtorp
Jompe: Nu får du ta av dig dysterkvistkepsen ett tag. Känner inte igen dig... :-)
Utbudet av spelare verkar vara mkt begränsat då de flesta avvaktar förhandlingsresultatet. T.o.m ett lag som HV71, med minst sagt bättre ekonomi än vad vi har, verkar ha problem med att hitta folk. Nu har man lyckats gräva fram ett par spelare som spelat i slovenska ligan. Tror säkert att det är rätt spelartyper men det visar ändå hur pass svårt det verkar vara att hitta folk.
Utan att lägga ngn värdering på kvaliten av denna värvning så kan man också undra hur det låtit här på sidan om det varit Sundlöv som vaskat fram en nysning från slovenien (Cheechoo?).... :-)
Malmö verkar ju t.o.m tappa folk, då Niinimaa i värsta fall stannar hemma i Finland efter jul.
Vi brände oss på Arnason och det verkar sundare att isf avvakta till nästa fönster med att få hit en bra back. Om det nu inte dyker upp ngt i sista stund. Med lite tur får vi tillbaka både Dackell och Sulku rätt snabbt.
Batterierna har laddats under uppehållet så nog klarar vi dessutom av att vara lite kort om folk fram till nästa fönster.
Erfarenheten av lockouten har ju också visat att det är lätt att ha övertro på NHL-värvningar som är otränade. Många har ju faktiskt blivit rena floppar och i ett sådant läge framstår t.o.m Almtorp i vissa lägen som en spelare att föredra...
Kommentera