Brynäs IF

715181 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #474181

Sv: Almtorp
claesw, Huge, Rodrigues m fl: Misstänkte att mitt förra inlägg skulle bli ett slagträ i den eviga diskussionen mellan Rodrigues och Huge, där som bekant Rodrigues menar att glaset är halftomt medan Huge insisterar på att det är halvfullt. Jag menar att det kommer att bli tuffare nu. Vi (möjligen med undantag för MIF) är det enda lag i serien som kommer försvagade ur den senaste fönsteröppningen. Jag gör ingen värdering av det, baka konstaterar att om andra lag förstärker och vi inte gör det (utan faktiskt skickare iväg Korhonen till Ryssland), så är svagare i förhållande till andra lag nu än vi var tidigare. Framför allt försvarsspelet tror jag kommer att visa sig svagt. Och vi kommer inte att kunna gå runt på fyra femmor vilket betyder att de tre fungerande femmorna får slita mer. Alla vet vad det betyder.

Kan något i laget bli bättre? Jo, det stämmer nog att Dackell och framför allt Wahlberg kan höja sig något snäpp ytterligare. Men det ändrar inte min gissning att det kommer att bli avsevärt tuffare nu och att vi inte kommer att kunna behålla slutspelsplatsen.

Jag vill inte skälla på Sundlöv för att det blivit så här. Han lär enligt vanligtvis välunderrättade källor (Rodrigues!) ha gjort allt han kunnat för att skaffa förstärkningar till laget.
Kommentera