Brynäs IF

713578 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #491948

Sv: DIF-BRYNÄS IF den 20/1
Beezer: "Loosers jämför sig med de sämsta - winnners med de bästa"

Den ultimata loosersupportern är den som skäms för sitt lag...

Tung afton på Globen mot ett stabilt och bra Djurgården. Chansen idag hade varit att få 1-0, då första perioden var ganska jämn.
I andra var det lekstuga ett tag, mkt tack vare utvisningar som naturligtvis berodde på att vi inte hängde med i svängarna. Efter utspelningen så trycker Miettinen in 1-3 i slutet av andra, och ett litet hopp tänds trots allt.
Ridån går omgående ner i början av tredje då dom gör 4-1 under en avvaktande utvisning...på en Djurgårdare. Resten spelar man bara av matchen. Det enda positiva är att grabbarna trots allt håller humöret uppe och kämpar in i det sista.
Bara konstatera att vi inte räcker till mot ett lag som dagens Djurgården.
Nu känns det inte som att orken är det mest avgörande i dagsläget, utan mer att skickligheten helt enkelt inte räcker. Skall vi öht ha en chans i en match som denna, då måste vi till att börja med ha alla friska och på benen. Både Sulku och Wahlberg hade behövts idag, men jag tror ändå inte att det hade räckt.
Ett helt logiskt resultat om man jämför de båda lagens uppställning med varandra:
Vi har Phillips som enda förstärkning. Nu blir han ändå i praktiken ingen förstärkning då han måste ersätta en i stort sett likvärdig Sulku.
Djurgården har följande tillskott: Theodore, Boyle (Timonenklass, mkt imponerande), Tjärnquist, Ekman, Marcus Nilsson och Czerkawski.
Snacka om skilda världar. Landslagsklass på åtminstone 5 av dom.
Har tidigare sagt att chansen är att vi inte tappar för mkt innan fönstret stängs igen. Och att vi får minst 2 backar och gärna ytterligare 1 forward.
Nu börjar det osa katt vad gäller att inte halka efter för mkt.
Vinst borta mot Luleå på lördag är ett måste, annars är det nog kört vad gäller 10:e plats.
Kommentera