Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #500972

Sv: De viktiga kvarstående matcherna!..
Lilljanne: Men herre jösses.. Poängen var väl den att Brynäs är väl snikna. Men det är precis som med allt annat, de vågar inte satsa något för att vinna. Inte i det där fallet heller. Inte ens en sketen lunch uppe på restaurangen för alla tusenlappar just det företaget bidragit med. Eller ska sponsorskap i föreningen Brynäs vara ett privilegium få förunnat? Ska sponsorerna tacka för att de "får vara med" i exklusiva klubben Brynäs? Varför är Brynäs mer unikt något annat? Säg en anledning varför ett företag ska stanna kvar som sponsorer i Brynäs och inte istället sponsra Gefle IF med den begränsade sponsorsbudget de har om de känner att de inte får ett skit för det.

Hur som helst är givetvis sponsorerna i Gävle lika sponsorerna i andra städer - och om de blir lika missnöjda som företaget i munkas exempel förklarar det en hel del varför ekonomin är så risig. Varför inte med en enkel middag uppe på restaurangen bjuda tillbaka lite. Brynäs bjuder fanimig inget tillbaka genom det ruttna spel de presterar så varför inte tacka med en middag?? Är det svårt att förstå varför det företaget inte sponsrar Brynäs längre?

Eller är det så, Lijanne, att företag ska vara tacksamma bara att få vara med och slänga pengar i ett sänkande skepp och inte ens få en livboj tillbaka?
Kommentera