Brynäs IF

714343 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #502853

Sv: Lahti
NuMo: "nu kom förlusten som skulle ha kommit mot Modo."

Jag undrar om inte det här inlägget är en slags all-time low på HS, och ni vet alla hur hård den konkurrensen är.

1. Vi "skulle" ha för lorat mot MoDo. NuMo har ännu inte hämtat sig från att Modo förlorade mot oss två dagar sedan. Han ska fortfarande älta.

2. NuMo är övertygad om att det finns en högre, himmelsk rättvisa som ska se till att MoDos fiender får vad de förtjänar. Att vi förlorade idag var ett utslag av denna höga rättvisa. SSK var redskapet som administrerade korrigeringen efter torsdagens match, där Modo alltså förlorade mot Brynäs IF i Gavlerinken med 4-1. Kan finnas skäl att påminna om detta.

3. Matcherna i elitserien är, enligt NuMo, på något kausalt sätt länkade till varandra. Matcherna på lördan hänger organiskt ihop med matcherna som gick torsdagen innan, så att lördagsresultaten kan korrigera felaktiga matchresultat (vanligtvis MoDoförluster).

3. NuMos enda sorg i ärendet är att MoDo inte retroaktivt kan tillföras de poäng som SSK vann över Brynäs men, som SSK egentligen inte bör behålla eftersom det var en korrigering av torsdagens resultat, alltså bör poängen gå till MoDo. Alla lag som slår lag som slagit MoDo bör alltså överräcka de poängen till MoDo som egentligen skulle haft dem. De kunde bara inte vinna dem själva.
Kommentera