Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #527570

Sv: Hur Brynäs borde spela...
Jadu, vad säger man efter matchen mot Nyköping igår, tors den 24/3 ?

Pinsamt kommer jag på !
För att komma topp 2 i detta kval så skall man vinna alla sina hemma matcher samt någon/några borta. Att förlora hemma är en döds synd i ett sånt här kval.

Men jag vill Gratulera Johan Asplund till en mycket väl genomförd match !
Har alltid haft Aspen tillsammans med Jocke L som mina målvakts favoriter i Brynäs. Kul för Aspen att han höll för trycket igår och verkligen visade brynäs publiken sitt rätta jag.

Åter till matchen: Visst, man skall ha respekt för alla lag i en sån här kvalserie men man SKALL INTE FÖRLORA när man möter ett sämre lag än sig själva under denna pressade kvalserie.
Det är såna här matcher vi skall vinna helt enkelt.
Nu kommer mathcne hemma mor SAIK på måndag att bli ödes matchen nr:1 ! Visst där så finns det hopp. Blir det förlust där samt att vi tappar 3 pinnar mot Leksand borta på ons så är det kört.
Då kan vi börja förbereda inför Nya Allsvenskan hösten 2005.

Men så långt skall vi inte gå. Vi skall fixa detta på måndag samt på ons (först iallafall, sen tar vi resten av serien).

Men Nu måste verkligen alla spelare i Brynäs A-LAG verkligen spela med mod, hjärta, kämpar glöd och mycket jävla anarma.

Jag som supporter vill se lite Börje salming stuk nu under de 7 matcher som återstår.

Skall själv se matchen på SVT24 nu på måndag, sen matchen på SportExpressen på ons samt mötet mot MIF nu på fredag på sportexpressen.

De som kan se matchen live. Gå dit och stötta !

//Mac
Kommentera