Brynäs IF

714626 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #548464

Sv: Arenabygget
Huge:

"Frågan är om det rätta sättet är att skrika hora till spelarna, mordhota spelare och ställa till med allmänt slagsmål under, före och efter matcherna?"

Nu var det väl ändå inte Black Armys agerande som var ämnet för debatten initialt, eller hur?

"När spelare och ledare går ut i media och talar om hur DOM vill ha det, då måste man väl försöka ta det till sig, eftersom t.o.m en Black Armymedlem borde inse att spelarnas ord i detta fall väger djävligt tungt."

Jag har mycket svårt att tänka mig att spelare och ledare går ut i media och säger att de inte under några som helst omständigheter vill ha kritik (och nu pratar vi inte klockrena pantskallar som slåss och skriker fula ord). Om det nu till äventyrs skulle råka ligga till på det viset så lär man inte kunna förvänta sig några stordåd från dem direkt.

"Den springande punkten i hela debatten är ju hur man på bästa sätt stöttar sitt lag."

Jopp, och där går tydligen våra åsikter brett isär. En supporter som blir förbannad efter en "onödig" eller "dålig" förlust är en supporter som bryr sig om laget. Det är min klara ståndpunkt. För honom blir en förlust något som svider. Det finns vinnarskallar även i supporterskaran, och att kalla dem för dysterkvistar och gnällspikar är mindre genomtänkt.

Hur tror du en spelare eller tränare reagerar efter en "onödig" förlust? Det går nog en och annan klubba mot målramar och sarger då. Det fälls nog ett och annat fult ord också. Och gör det inte det, ja då ska vederbörande inte hålla på med ishockey, eller någon annan sport heller för den delen.
Kommentera