Brynäs IF

714789 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #548466

Sv: Arenabygget
Knogen: Problemet är att många sk. dysterkvistar gnäller högljutt när det går dåligt och är på tok för sparsamma med beröm när det gått bra. Saknar man nyans och bara drar fra negativa aspekter på saker och ting så blir man lätt sållad till "dysterkvistarna". Jag personligen har fått lite dysterkviststämpel i arenafrågan och det står jag för. Det kommer att bli följder rent sportsligt, ekonomiskt och publikmässigt på grund av förseningen. Matcher läggs om och det kommer dröja innan Brynäs får spela hemma. Vi vet ju alla hur bra Brynäs brukar spela på bortaplan.

Men bortsett från Arenan så är jag nog en av de positivt tänkande här på HS.

Att försvara att folk står och kallar spelare för "hora" och annat är lågt. Man kallar inte en annan människa för såna saker och framförallt så har såna ord INGET på ett idrottsevenemang att göra, PUNKT!

Det gäller att sila snacket helt enkelt. Visst får man vara besviken på "de sina", om de inte gör det de har betalt för. Men varför glömmer publiken/fansen bort att de är horor och liknande när de gjort nåt bra? Ta Dudec i Liverpool, han har fått höra både det ena och det andra, vart är den kritiken idag????
Kommentera