Brynäs IF

714718 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #548554

Sv: Arenabygget
Knogen: Nej, mitt inlägg var inte på något sätt riktat till DIG utan till de personer som tar åt sig. Av det du skriver så verkar vi vara ganska överens.
Vi verkar vara rörande överens om VAD man skriker till spelare, ledare och domare på matcher. För skriker gör man ju, fast ordvalet är definitivt på en helt annan nivå är ord som "hora" och liknande.

Men att jämföra spelare, ledare och Domare med varor man köper på ICA är att skjuta sig själv i foten. En spelare kan underleverera i prestation på banan av ett otal olika orsaker. Skador, familjeproblem, trubbel med tränaren etc etc etc. Inte köper väl du ett trasigt paket med mjölk, bara för att kunna klaga på att det var trasigt. En spelare är ALDRIG nåt som kan liknas vid en vara man konsumerar utan de är individer som även de har känslor. Hur skulle det se ut om säg, Brynäs vinner en massa matcher på raken, allt känns kanon... Men efter matchen ställer sig laget och skriker en massa skit till publiken för att de har underpresterat i sitt stöd under matchen, skulle en sån sak accepteras? Eller man får läsa en massa dynga i media om saker och ting som spelarna tycker om "supporters", skulle en sån sak accepteras?

Nu är det förvisso EN enorm skillnad för vi, fans b e t a l a r ju pengar för att gå på matcherna, och vill ju givetvis ha valuta för pengarna. Men är det varje enskilld spelares skyldighet att leverera absolut 100% i alla matcher?
Och VAD är i så fall 100%? Är 100% att gå in varje byte och göra så gott han kan, eller finns det nån slags kvot spelaren skall uppfylla?
Kommentera