Brynäs IF

714625 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #548593

Sv: Arenabygget
Huge:
Att du aldrig har förstått det snacket förvånar inte mig det minsta. Vi har ju liksom redan kommit fram till att vi ligger rätt långt ifrån varandra i den här frågan. Personligen anser jag att man måste vara ruskigt naiv om man tror att ett lag klarar sig helt utan att bli kritiserade. Man måste vara ruskigt naiv för att tro att allt fungerar prickfritt i ett lag, och i organisationen runt det. Man måste vara ruskigt naiv för att tro att inte det finns underskattningstendenser, divalater m.fl. hämmande faktorer hos spelare och lag som gör att de inte presterar som man kan förvänta sig. Medvetet eller inte är fullkomligt egalt. Sätter de sig i en oacceptabel sits så bör de väckas. Ibland medelst buller och bång!

Du får tycka att det är skitsnack att en kritiker har mer känslor för laget bäst du vill. Jag vidhåller att jag tycker så, och jag tror till 100% att så är fallet. En som rycker på axlarna åt en förlust har bevisligen inte samma känslor som en som sover dåligt flera nätter efteråt. Känslor är inget som trubbas av med ålder.

"Jag tror istället att det till 99% är en åldersfråga.
Dvs att man mognar med åren och inser att allt inte är svart eller vitt."

Jahapp, så nu har vi fått predikan uppläst av "Mr. Mogen och insiktsfull". Den överlägsna "klappa på huvudet och säga att det blir bättre när du blir stor"-stilen funkar inte på mig. Personligen tycker jag att nervositet och känslor för laget bara blir djupare och djupare för varje år. Att så inte är fallet med dig har vi nog förstått.
Kommentera