Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #570402

Sv: Sundlöv letar!
Metal Guru: Nä men oj.... Du har nog rätt, det är så det funkar på det här forumet. Eftersom jag och andra har avvikande åsikter om Brynäs passar vi inte in här. Nästan samtliga här har samma åsikter om Brynäs och höjer laget till skyarna, trots uteblivna resultat.

När vi sedan påpekar brister är det kanske för att vi är så J***A besvikna över läget i ett lag vi håller på?! År efter år har t.ex. "Club Munkas" suttit i Gavlerinken med sina säsongsbiljetter. Skulle vi göra det om vi inte brydde oss?

Vi håller inte klubben bakom ryggen och säger att allt är bra när det inte är det, vilket vi inte "får" göra här. Vad är egentligen bäst, skylla uteblivna resultat på div. orsaker eller lyfta fram problem till ytan så att man ser vad som behöver åtgärdas?

Som ett exempel kan man använda ett företag. Jag arbetar på större företag där problem som dyker upp nästan välkomnas eftersom det fungerar som varningssignaler. Dyker dessa upp beror det på att någonting inte står rätt till och därför måste det åtgärdas. Bra tanke tycker jag, i.a.f. mycket bättre än att ställa sig och dra dumma bortförklaringar. Läs en bok om JIT-koncept så kanske ni förstår vad jag menar.

Jag vet att även detta inlägg kommer att få påhopp efter påhopp eftersom det avviker men ärligt talat bryr jag mig inte. Jag tror att enda sättet att bli accepterad här är att delta i div. SM-guldsdrömmar och att höja även de sämsta spelarna till skyarna. Har ingen större lust med det trots att jag hoppas att vi äntligen kan få lite framgångar iom nya tag i klubben.
Kommentera