Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #591252

Sv: Luleå HF-Brynäs IF den 8/10-05
munkas: Jag håller med dig i ditt resonemang. Visst skulle det vara underbart om Sundlöv kunde leta fram en sådan spelartyp. Med lite mer edge i avsluten så skulle det kunna se bättre ut. Problemet är att de snipers som tagits in i Brynäs de senare åren inte levererat. Visst, Bisset var grym en säsong, så även Anger och Soling. Den senaste som togs in var Viitakoski som vuxit in en roll som mer och mer liknar en arbetare istället för den utpräglade målskytt han var i Ilves innan han kom till Brynäs.

Men det är som det är och i dagsläget så kan vi endast hoppas att vi kan mala ner motståndet och sett över en lång och tuff säsong så tror jag att det kommer lyckas. Luleå slet grymt mycket på sina toppformationer. Hur länge håller det? Samma gäller många andra lag.

Anneli skriver om att vi inte har testats ännu och det är så sant som det är sagt. Även fast jag måste säga att det inte är topparna som måste besegras utan det är främst våra konkurrenter om platserna 5-12 som måste besegras. Men vore jag FBK anhängare så skulle jag vara mer orolig med två raka hemmaförluster och en 2-2 match borta mot tabelljumbon Leksand. Med den lönelistan så kan man nog kräva ett bättre resultat.

Det är en lång säsong och det faktumet kommer att gagna oss...
Kommentera