Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #621672

Sv: Boork städar???!!
Busen: För vad är en coachs/tränares främsta uppgift om inte att få laget att prestera?"

En tränares uppgift är att få ut maximal kapacitet av laget och därefter presterar laget efter sin fulla förmåga. Att då bänka spelare som Boork anser inte ger allt för laget är ju en naturlig del av detta. Att sen inte spelaren klarar av petningen som tex. Miettinen får stå för spelaren och säger mest om denne.
Boork är anställd av Brynäs. Han har en klar filosofi som han tror på, varför ska han gå emot den? Om han viker för alla "experter" och tillåter en hockey som han inte tror på vem ska då stå tillsvars om Brynäs åker ur?? Kanske Mats Wennerholm på aftonbladet avgår som skribent?? Eller alla "experter" här på hockeysnacks forum som har full insikt i vad som försigår i gavlerinkens innandömmen kanske är det ni som ska hängas??
Boork är anställd av Brynäs för att han är envis, bestämd och inte det minsta konflikträdd, han har blivit anställd av brynäs för att få föreningen att fungera så som den ska där tränaren bestämmer. Tänker tillbaka på när Esko gick ut och sade att Brynäs var en sjuk förening där spelarna styrde och ställde. Själv tyckte jag då att han var en stor idiot, men med facit i hand vem var det som hade rätt?? Kanske skulle det som just nu händer kunnat ske för flera år sedan om bara Esko fått slutföra det han pårbörjat och inte blivit avsatt pga "spelarna inte har ågot förtroende för honom". Men vi kanske ska skjuta upp den processen som nu äntligen sker ett par år till??
Kommentera