Brynäs IF

544421 inlägg · 7741 ämnen

Boork städar???!!

621877 · » Till forumet


Sv: Boork städar???!!
JanT: Näe, stället ska vi använda oss av checkinglines verkar det som. Det som har varit ifrågasätter jag inte, det är tendenserna som nu kommer jag inte gillar.
Jag kunde köpa att vi kickade Viitakoski OM vi hade ersatt honom med en kvalificerad målskytt. Istället blev det ingenting. Nu är Miettinen (som trots allt varit en av de absolut giftigaste forwardserna i BIF) som ska bort och ingen kommer heller ersätta honom. Jag tror inte att det funkar i längden att plocka bort kvalitetsspelare efter spelare och tro att juniorer/allsvenska gnuggare ska vända skutan. Speciellt inte i ett kvalspel där just rutinerade kvalitetsspelare är viktigare än någonsin som matchvinnare.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Läste igår att många kritiserade Korhonen, tycker det är fel, jo visst målvakten ska stoppa puckarna men då måste man ha ett tryckt försvar osså, just nu har Brynäs ett riktigt usel försvar spel... det har vänt snabbt, i börjar var nu bra nu krigar ni för en kvalplats, lider lite med er supportrar, var ju i samma situation förra året med mit Malmö.....bara att kämpa på så ska detta lösa sig =)
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Bissett19: Det vet man aldrig....:-))
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
micke: "Alla formationer ska vara checkingline-brunkare som enbart går in för att spela 0-0, vilket skoj kollektiv. Fy f*n, för ett sådant lag, då är det rena raka spåret ner i allsvenskan."

Sluta svamla och överdriv och försök vara lite seriös.
Har vi verkligen 4 checkinglines som bara går in för att spela 0-0?
"Alla andra lag" osv osv
Kom in i matchen...
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
JanT: Eller för mycket skinnbanjo hos JanT kanske......:-)
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
JanT: Det blev en slang för mycket, brandsläckare ska det stå.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
micke: Boork använder sig enligt egen utsago inte av "scoringlines" enl. NHL. Målskyttet skall spridas på femmorna. Men några matcher har vi väl vunnit? Nog är vi bättre än LIF?

Jo, man slänger ut brandslangen och vattenslangen om dom är trasiga...
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
JanT: Så du menar alltså att det inte finns plats för en enda offensiv kedja i dagens BIF? Alla formationer ska vara checkingline-brunkare som enbart går in för att spela 0-0, vilket skoj kollektiv. Fy f*n, för ett sådant lag, då är det rena raka spåret ner i allsvenskan.
Alla andra lag försöker åtminstone ha ett par offensiva producerande femmor och ett par checkinglines, det är ett MÅSTE om man ska lyckas vinna någon match. Någon måste ju för guds skull göra målen. Det är skit samma att man bara släpper in 2-3 mål om man inte lyckas göra ett framåt.


Storstädning i all ära, men om lägenheten brinner städer man väl för f*n inte ut brandsläckaren och vattenslangen först.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
72_Winblad: Tja blixten!!!
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Brynäs vill byta bort Mietinen

Se länk!
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
GävleLasse: Vad säger vi om Viitakoski? Var det han själv som tvingade sig på oss? Undrar vem det var som tog hit honom? Så vi löser alla problem genom att göra oss av med dom som har kapacitet att göra några mål framåt. Det kanske är så att för Borrkens del så ser det bättre ut att våga kicka sådana som har legat i toppen av poängliga. Vem skulle ha höjt på ögonbrynen om Almtorp hade skickat tillbaka till Almtuna?
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
GävleLasse: Det kanske räcker med en utmaning i taget.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Busen: Ja det kanske skulle behövas en utrensning i hela föreningen. Det finns fortfarande tomma platser på sargen. Det kan inte vara annat än att någon på kansliet leker med häftappareten och snurrar på kontorsstolen istället för att ge 100% i sitt jobb.

Detta var ETT exempel... Hur ställer vi oss till det? Skall man vara hänsynslös mot ett lag så borde man ha samma referensramar mot föreningen i sig. Det är ju inte spelarna som satt oss i den situation vi är i idag.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Bissett19: Lite lustigt är det att det är spelarna som får skit för hur det går eller har gått förut om åren (givetvis så har dom sin del i det hela). Sen snackar man om att det behöver rensas i leden. Kan nån förklara för mig hur vi fått dom spelare vi har för tillfället. Är det spelarna som själv bestämt att Kalle Persson skall vi ha? Får inte riktigt ihop det hela. Borde det inte i så fall rensas på andra håll. Vem var det tex. som tog hit Wahlberg?
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Huge: Skaffa dej en susp på en gång,för här är det mycket slag under bältena:-)
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Gusten: Möjligt att det kan uppfattas som en klapp på huvudet, men det var inte min avsikt.
Med din bedömning så skulle vi isf ha ett stort gäng med huvudklappare härinne.
Själv brukar jag ju ibland bli beordrad att gå på matcherna för att kunna uttala mig om saker som inte ens har med matchutvecklingen att göra.
Man kanske skulle skaffa hjälm framför datorn?
För många klappar känns efter ett tag.... :-)
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Bissett19: Jag hoppas också. Man kan aldrig veta. Sen hoppas jag att brynäsledningen vågar och orkar hålla ut. Att man inte faller till föga för "experter" som Wennerholm och andra, utan att man backar upp sin tränare. (Samma expertis som berättade för oss hur Modo skulle slakta Brynäs -99)
Göm er bakom Boork när det blåser hårt, han står pall för det mesta.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Joshua_Tree: Vi får hoppas du har rätt!!

Jag tror oxå att det är nu Boorken kommer att vara till mest användning,nu när det blåser som mest.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Huge: Översitteriet gällde din klapp på huvudet på Enaranger.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Boork gör nu vad som borde ha gjorts för länge sen. Det är ytterst få tränare som skulle klara av det, särskilt i en klubb som Brynäs, och det gör bara det hela mer imponerande. Som Wikegård sa: Det blir väldigt turbulent av sånt här, men när det har lagt sig kommer Brynäs att komma ut som ett starkare lag.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Gusten: Klockrent!!
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Gusten: Nä, men en "outbildad" borde kunna se att det Boork påbörjat kommer att ta lite tid, men att det är nödvändigt.
Och en "outbildad" borde även inse att ALLA vill att laget skall förstärkas.
Även Boorken, tro det eller ej.
Men att det kanske är lite mer komplicerat än att bara snyta en toppspelare ur näsan.

Nu övertolkar du både Wikegårds och mitt ordval ang studieskulder.
Det är ju mer en metafor för att visa på att man bör tänka efter lite mer.
Och har öht inte ett dugg med översitteri att göra.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
micke: Viitakoski var väl just bara en "potentiell målskytt" den här säsongen. Jag tycker du skall inse att BIF är på väg att förändras i grunden. Bisset/Molin/Larsson existerar inte längre. Laget håller på att förvandlas till ett hårt kämpande hockeykollektiv a' la DIF. Det går inte att leva kvar i gamla framgångar och ropa efter målskyttar och renodlade offensiva femmor i dagsläget!

Ditt gamla lirarlag som spelade "klapp-klapp" spel när allt stämde och släppte in 8 mål i arslet när inget stämde är historia. Vill du inte acceptera det får du väl sitta köra SM-finalserien från '99 i en evig loop hemma på videon.

Återigen; Skrubba på med klorin & stålborste, Leffe!!!
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
JanT: Man kan ju fråga sig hur många SM-guld Wikegård har tagit?
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Falken: Wikegård vet till skillnad från W-holm och andra kvällstidningstomtar vad han pratar om. Klockren analys som jag instämmer med till 100%.

Det har aldrig varit lätt att storstäda, och det är sannerligen inte det lättaste att göra det i Gävle. Detta skulle dock gjorts för länge sen, det är den kortsiktiga risk vi löper i dagsläget. Långsiktigt är vi vinnare!

Skrubba på med stålborste och klorin Leffe! Du har mitt fulla stöd.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Huge: Jösses vad du tar i. Så man måste vara outbildad för att man vill "förstärka" truppen istället för att "bredda" densamma?

Som vanligt så använder du en rätt så väl tilltagen "översittarattityd".

Fortsätt gärna med statistik Enaranger...vissa uppskattar det.

Som avslutning så vill jag säga att jag är splittrad i sakfrågan. Jag gillar Boork och jag tror det är nödvändigt att rensa upp, men det vore en sjuhelvetes till tajming om vi passar på att åka ur elitserien PRECIS när vi ska ta avstamp med ny arena.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Är det bara jag som tycker att det ska finnas alla slags spelartyper i ett lag? "Glidare", "Åka på en skridsko" osv är helt enkelt en spelstil som de flesta tekniker, finlirare och målskyttar är tvungen att ha. Hur många mål skulle ex Davydov eller Bissett gjort om dom varit tvungna att slita hund i sargerna i egen zon i en defensiv kedja? Eller ta Leska i SSK t.ex, inte fick en av europas bästa kreativa offensiva forward mycket gjort av att spela brunkarytter i en defensiv kedja.
Om det går åt det här hållet kommer vi aldrig hitta en målskytt, när vi samtidigt kräver att han ska vara en defensiv gnuggare som ska slänga sig in i sarghörnen a´la Arnio.
Näe, låt det finnas plats för finlirare och tekniker och inte enbart hårt jobbande brunkare i BIF´s trupp. Skapa istället en renodlad offensiv kedja som kan producera framåt och inte enbart tänka försvar och låt Miettinen spela där. Vi har redan sparkat en av de få potentiella målskyttar truppen hade, ska vi dessutom kicka den enda offensiva finlirare med spelsinne vi har?

Boork är guld värd, för de andra sportcheferna. På en nästan död spelarmarknad kickar Brynäs kvalitetsspelare efter kvalitetsspelare, dom andra klubbarna bara tackar och tar emot...
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Enaranger: "Men de flesta tycks ju vara nöjda med Boork.
Man måste leva i en drömväld om man tror att det
går att höja ett lags styrka genom att ersätta
de skickligaste spelarna med allsvenska spelare."

Försök kom ut ur din egen drömvärld av statistik och siffror.
Glädjande nog så har du denna gång kortat ner ditt statistikbitande till några rader som dessvärre heller inte säger ngt speciellt om läget för dagen, varför det gått som det gått eller hur det kommer att gå.
När jag läser resten av ditt inlägg så är jag böjd att hålla med Wikegård:
Det finns säkert många som tycker att Boorken gör fel uppe i Gävle, men de med lite studieskulder kvar inser nog att han är på rätt väg.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Zzz: Klockrent inlägg, som man brukar säga.
Tomten Wennerholm är som vanligt ute och visar upp sin totala brist på nyans och sin oförmåga att värdera lagens möjligheter och slagstyrka.
Han har hela tiden utgått från att vi skulle vara ett solklart slutspelslag, vilket vare sig Boorken, spelarna eller vi mer realistiska fans härinne har ställt upp på.
Tacka fan för att Wennerholm då tappar koncepterna och får svårt att förklara sitt s.k "experttips".
Han vägrar att se saken i ett mer långsiktigt perspektiv vilket är ganska avslöjande.
Inte ens i det kortsiktiga perspektivet kan man helt kategoriskt påstå att Brynäs skulle vara i ngn sorts kris, vilket framställs lite här och var.
Var finns proportionerna i det hela?
Det är exakt samma brist på proportion och kunnande som W uppvisade när Hardys s.k dåliga resultat med Tre Kronor var på tapeten.
Nu väntar vi bara på att Aftonbladet kommer med en omröstning och ett upprop om att Boorken bör avgå.
Slavomir Lener, som via en aning tur men mest skicklighet, lyckats få ihop ett bra lag är nu årets flip inom tränarkåren.
Vill minnas att han inte stod speciellt högt i kurs hos Wennerholm innan serien startade.
Vilket bara är ett bevis på hur vindflöjeln på AB:s sportredaktion snurrar friskt.
Vi har taskigt självförtroende för dagen och det är mest här som skon klämmer.
Jämför med hur vi spelade i början av serien: underlägen ett otal gånger med både 1 och 2 mål verkade inte spela ngn roll. Vi vände och vann.
Nu har serien satt sig och det har tajtats till mellan mittlagen.
Turbulensen har knappast fyllt på detta självförtroende men jag tror heller inte att man ska övervärdera det hela alltför mkt.
Vilket blaskorna och en del andra tomtar dessvärre gör.
Tycker Boorkens klargörande om ett avslut är helt rätt väg att gå för att försöka stilla ev vattenglasstormar...
Kommentera


Sv: Boork städar???!!
79 Andersson: Jag är nöjd att vi fick Osten och inte Boorken.Osten har hårda nypor men inte diktatorisk.Man kan vara hård men rättvis.Men som Miettenen sade i TV så förstår jag Boork i det fallet.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
79 Andersson: håller med till 110%
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Vad har Boork lyckats förbättra?
Han har fördelat om rollerna i laget, nu bestämmer tränaren och inte spelarena. Vi har bytt tränare alldeles för ofta dom senaste åren för att skylla på tränarna om och om igen, kanske dags att se att problemet kvarstår? Visst vi kanske åker ur i år, men då försökte vi iallafall förändra. Vi var ju med ena benet i allsvenskan förra året men på er låter det ju som om Boork har kört klubben i botten.
Boork har gjort samma sak med flera andra klubbar som Frölunda och Mora. Boork är inte tränaren som gör Brynäs till svenska mästare men han är den som kan få klubben på fötter inte bara resultatmässigt. Det är dags att rensa upp i Brynäslaget och jag tror Boork är rätt man för jobbet.

Enaranger:
Vad har Aarnio gjort som är så mycket bättre än Miettinen?
Aarnio har ännu inte varit inne på ett enda mål framåt.
För en forward måste det vara smått otroligt.

Att jämföra Aarnio med Meittinen säger det mesta om resonemanget. En produktiv forward som går på tomgång och inte gör sitt bästa och gnäller när han inte får spela eller en grovjobbare som jobbar och gör sitt i det tysta. Vem har uppfyllt sina uppgifter? Olika spelare olika roller!
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
wap.hockeysnack.com
jag var nöjd med boork, men inte nu längre. Börjar tvivla på han som tränare
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
wap.hockeysnack.com
Som det verkar nu så är vi på väg ner i as. Man får hålla tummarna man har och hoppas att det ordnar sig.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Tabell över de senaste 17 omgångarna.

08 MIK 17 7 1 09 37-48 22
09 DIF 17 3 6 08 37-54 19
10 SSK 16 5 2 09 34-41 17
11 BIF 17 3 4 10 29-49 13
12 LIF 17 2 5 10 27-42 12

Vad har Boork lyckats förbättra?

Det enda han lyckats med är att peta spelare
och skapat negativa rubriker för Brynäs.
Om det skall ses som en merit har han ju lyckats.
Men peta spelare kan ju vilken idiot som helst.
Men huvuduppgiften för en tränare: att skapa ett
lag som plockar poäng och vinner matcher, det kan
man väl lungt säga att han inte lyckats med.

Men de flesta tycks ju vara nöjda med Boork.
Man måste leva i en drömväld om man tror att det
går att höja ett lags styrka genom att ersätta
de skickligaste spelarna med allsvenska spelare.

Den här säsongen är det viktigare än någonsin
att hålla sig kvar i elitserien, i och med det
nya tv-avtalet. Åker man ur nu så är all sanering
av ekonomin förgäves. Då kommer de närmsta 5-6 åren,
minst, vara förstörda och vi får harva på i allsvenskan.
Det är dit Boork just nu med stormsteg för oss.

Boork har gått ett steg för långt. Han har pladdrat på
för mycket i tidningarna och skapat totalkaos i laget.
Just nu finns bara en lösning, i och med att transferfönstret
är stängt. Ge Boork sparken.

Vad har Aarnio gjort som är så mycket bättre än Miettinen?
Aarnio har ännu inte varit inne på ett enda mål framåt.
För en forward måste det vara smått otroligt.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Zzz: Frågan är om vi skall gå vägen via AS? Är övertygad om att det finns tränare som kan få ut max av spelarna utan att behöva ta till skrämseltaktik.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
sylf: Jag vill då inte se Tommi i ett svenskt lag iaf. Vi behöver nytt blod.

Tänk om man kunde vinna storslam på lotto och köpa sig en spelare.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Enligt Aftonbladet så vill Brynäs byta Miettinen mot Daniel Widing som numera spelar i TPS Åbo.Ett bra byte för alla inblandade parter,Miettinen får spela hockey igen och Daniel kommer hem till Gävle.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Busen: För vad är en coachs/tränares främsta uppgift om inte att få laget att prestera?"

En tränares uppgift är att få ut maximal kapacitet av laget och därefter presterar laget efter sin fulla förmåga. Att då bänka spelare som Boork anser inte ger allt för laget är ju en naturlig del av detta. Att sen inte spelaren klarar av petningen som tex. Miettinen får stå för spelaren och säger mest om denne.
Boork är anställd av Brynäs. Han har en klar filosofi som han tror på, varför ska han gå emot den? Om han viker för alla "experter" och tillåter en hockey som han inte tror på vem ska då stå tillsvars om Brynäs åker ur?? Kanske Mats Wennerholm på aftonbladet avgår som skribent?? Eller alla "experter" här på hockeysnacks forum som har full insikt i vad som försigår i gavlerinkens innandömmen kanske är det ni som ska hängas??
Boork är anställd av Brynäs för att han är envis, bestämd och inte det minsta konflikträdd, han har blivit anställd av brynäs för att få föreningen att fungera så som den ska där tränaren bestämmer. Tänker tillbaka på när Esko gick ut och sade att Brynäs var en sjuk förening där spelarna styrde och ställde. Själv tyckte jag då att han var en stor idiot, men med facit i hand vem var det som hade rätt?? Kanske skulle det som just nu händer kunnat ske för flera år sedan om bara Esko fått slutföra det han pårbörjat och inte blivit avsatt pga "spelarna inte har ågot förtroende för honom". Men vi kanske ska skjuta upp den processen som nu äntligen sker ett par år till??
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
GävleLasse: Ja, ryktet gick på läktaren att Boorken skickat hem hälften av bygg-gubbarna för de jobbat för dåligt ;-)
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Zzz: Hämtat från Aftonbladet idag. Kan ni som håller på Boorken berätta vad han lyckats med efter detta?

"Lever fortfarande på kultstatusen
Allt han gjorde blev rätt.
Han gjorde Djurgården till svenska mästare 1983 och tog laget till en ny SM-final året efter.
Den starten på karriären gav Boorken en kultstatus han lever på fortfarande.
Men i Brynäs har i stort sett allt gått snett den här säsongen.
Nu handlar Boorks taktik om att bänka etablerade stjärnor som "underpresterat" och han får medhåll av tidigare kollegan Niklas Wikegård i Hockeykväll.
Men ska man skicka iväg alla som underpresterar i Brynäs just nu, har Boorken knappt halva laget kvar.
Och tränare som skyller på att spelarna inte levererar, underkänner ju egentligen sig själva.
För vad är en coachs/tränares främsta uppgift om inte att få laget att prestera?"
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Har hört lite rykten om brynäs eventuella värvningar, dessa har dock vandrat genom många personer men ligger det någon sanning i dessa så är det helt åt h-vete.. Tydligen hade Sundlöv fått en hel del napp på sin Finlands turne så ett par finlänska spelare var aktuella, dessa hade tydligen hört sig för hos Miettinen och Viitakoski om Brynäs. Vad Viitakoski sa vet jag inte men det kan man väl föreställa sig, men enligt källan som tydligen känner Meittingen så hade Miettinen sagt att kom för fan inte hit.. Är detta sant känns det som om Meittinen kan ta Silja Line i österled. Om det är flera finlänska spelare på ingång så kan man ju hoppas att dessa ringer till Louvi och inte någon i dagens Brynästrupp..
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Man kan tycka vad man vill, men Boork engagerar... :-)
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Vi har haft samma stomme ett tag nu med Molin, Sjödin, Miettinen, Dj, Kupan osv. och sanningen är nog att alla är för dåliga för att bygga ett slutspelslag runt. Visst är Sjödin grym ibland men nog var han en aning bättre för 5 år sedan. Molin har helt slutat att producera och lär aldrig börja igen. Dj har haft en formtopp men håller inte i längden precis som Kupan. Miettinen kan vara grym i medgång men suger i motgång. Wahlberg var bra i Modo tillsammans med Högard och det var länge sedan. Dacke kom ifjol och har inte lyckats offensivt och det lär han knappast göra igen. Vi Brynäsare vill ofta tro att dom underpresterar men de är helt enkelt inte bättre än medelmåttor. Vi har provat en massa nya tränare men alldeles för få spelare. Att satsa ungt, svenskt och billigt tror jag är en bra ide. Bort med överbetalda föredettingar och in med hungriga ungdomar är rätt recept.....men men detta måste kombineras med inköp av en kanonbra förstaline. Boorks satsning på unga hunriga spelare har än så länge inte kompletterats med några klasspelare som bär upp laget och producerar poäng. Titta på Luleå de har en kanonline men samtidigt många unga talanger i laget. Samma filosofi användes av Frölunda när dom vandrade mot toppen. Att bara sparka och bänka är lönlast om det inte fylls på med kompetenta spelare. Jag måste säga att Jag gillade Tomas Jonsson mer än jag gillade Boork trots Boorken börjat lite bättre. Anledningen till detta är att det kändes som att Jonsson åtminstonde Brann för sitt lag och verkade vara "en i gänget". Som det är nu så känns det inte som att spelarna och tränaren jobbar tillsammans för att nå resultat utan de är en känsla av härskare och undersåtar...
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
74Robban:
Jodå, han spelade med oss i Europacupen.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Huge: Då tyckte jag att det såg bra ut, vi hade en stomme som jag trodde skulle göra bättre ifrån sig. Honken, tja, han måste man ju ändå ge godkänt. Wahlberg, "återfallsförbrytare" som han är... Vi får se hur länge han orkar ge järnet. Dackell..lite väl seg på rören annars är han bra. Viitakoski...tja vad spelar det för roll nu?

Visst har Sunken bidragit en hel del sedan han kom och så även Månsson...
Men det är på tok för många som ligger på "prospectlistan".

Killarna kan slita hur mycket som helst... de hamnar nere i hörnen ideligen och får slösa enormt med energi att ens behålla pucken, för att inte tala om den kraft de måste frammana för att ta sig ur hörnen och få till ett avslut.

Du tycker att mina åsikter saknar nyans... Du har ju bara en färg på dina åsikter... den färg som Boorken väljer att måla med.

Det är så många detaljer som måste bli bättre för att vi skall kunna vara nöjda. 35 skott idag... 75% var plockpotatis slagna från dåliga vinklar, fri sikt eller rakt på målvakten. Visst är det bra att vi skjuter mer men de skjuter vid fel tillfällen. Ett kanonexempel på det är Månssons agerande när vi spelar 6 mot 4.. Han är mitt i skottsektorn, vi har folk på mål...istället blir han tveksam förlorar pucken.. 2-6

Ifrån målchans till spik i kistan...
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
GävleLasse: "Gjort satsningar med att f ö r s t ä r k a laget... inte bredda det som Brynäs envisas med att göra..."

Onyanserat igen.
Honken, Wahlberg,Dackell, Viitakoski, t.ex.
Tyckte du i somras att det var enbart en breddning av truppen?
Sen kan jag hålla med om att spelare som Månsson, Spets och Sundquist då sågs som breddningar. Tycker med facit i hand att både Månsson och Sunken också varit klara förstärkningar.

Länken till dagens GD där Boorken och spelarna ser på saker och ting tycker jag ger en lite mer nyanserad syn på det mesta....
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
GävleLasse: Ja sant... Godnatt och jag menar både för mig och Brynäs.
Kommentera

Sv: Boork städar???!!
Burberry: tja... Vad har Luleå gjort för att vända trenden? Vad har Mora gjort? Vad har SSK gjort?

Gjort satsningar med att f ö r s t ä r k a laget... inte bredda det som Brynäs envisas med att göra...

Tänk om Boork kunde lägga lite energi på att ta reda på VAD som är fel hos Wahlberg, Miettinen, Lind, Molin och alla nadera som skulle bära laget.

Inte bara konstatera och bänka...Men förstås det ÄR det enklaste och det ger fina rubriker...
Kommentera

621877 · »