Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #621708

Sv: Boork städar???!!
Är det bara jag som tycker att det ska finnas alla slags spelartyper i ett lag? "Glidare", "Åka på en skridsko" osv är helt enkelt en spelstil som de flesta tekniker, finlirare och målskyttar är tvungen att ha. Hur många mål skulle ex Davydov eller Bissett gjort om dom varit tvungna att slita hund i sargerna i egen zon i en defensiv kedja? Eller ta Leska i SSK t.ex, inte fick en av europas bästa kreativa offensiva forward mycket gjort av att spela brunkarytter i en defensiv kedja.
Om det går åt det här hållet kommer vi aldrig hitta en målskytt, när vi samtidigt kräver att han ska vara en defensiv gnuggare som ska slänga sig in i sarghörnen a´la Arnio.
Näe, låt det finnas plats för finlirare och tekniker och inte enbart hårt jobbande brunkare i BIF´s trupp. Skapa istället en renodlad offensiv kedja som kan producera framåt och inte enbart tänka försvar och låt Miettinen spela där. Vi har redan sparkat en av de få potentiella målskyttar truppen hade, ska vi dessutom kicka den enda offensiva finlirare med spelsinne vi har?

Boork är guld värd, för de andra sportcheferna. På en nästan död spelarmarknad kickar Brynäs kvalitetsspelare efter kvalitetsspelare, dom andra klubbarna bara tackar och tar emot...
Kommentera