Brynäs IF

710589 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #621648

Sv: Boork städar???!!
Huge: Då tyckte jag att det såg bra ut, vi hade en stomme som jag trodde skulle göra bättre ifrån sig. Honken, tja, han måste man ju ändå ge godkänt. Wahlberg, "återfallsförbrytare" som han är... Vi får se hur länge han orkar ge järnet. Dackell..lite väl seg på rören annars är han bra. Viitakoski...tja vad spelar det för roll nu?

Visst har Sunken bidragit en hel del sedan han kom och så även Månsson...
Men det är på tok för många som ligger på "prospectlistan".

Killarna kan slita hur mycket som helst... de hamnar nere i hörnen ideligen och får slösa enormt med energi att ens behålla pucken, för att inte tala om den kraft de måste frammana för att ta sig ur hörnen och få till ett avslut.

Du tycker att mina åsikter saknar nyans... Du har ju bara en färg på dina åsikter... den färg som Boorken väljer att måla med.

Det är så många detaljer som måste bli bättre för att vi skall kunna vara nöjda. 35 skott idag... 75% var plockpotatis slagna från dåliga vinklar, fri sikt eller rakt på målvakten. Visst är det bra att vi skjuter mer men de skjuter vid fel tillfällen. Ett kanonexempel på det är Månssons agerande när vi spelar 6 mot 4.. Han är mitt i skottsektorn, vi har folk på mål...istället blir han tveksam förlorar pucken.. 2-6

Ifrån målchans till spik i kistan...
Kommentera