Brynäs IF

713802 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #621959

Sv: Brynäs-Luleå
Joshua_Tree: Naturligtvis så har det här pågått under en längre tid. Frågan kvarstår dock om varför tex Lind inte fått besöka fjärdefemman, varför inte Dackell har varit petad, för han har blandat och gett, precis som Lind.

Miettinen togs in till Brynäs när de hade en viss spelidé, den finns inte längre så visst kanska man skulle ha gjort någonting åt det vid ett mycket tidigare skede. För varken Wahlberg eller Miettinen har ju varit bra de seanste säsongerna... eller?

Det farliga med situationen är att Sundlöv och Boork inte spelar samma melodi. Jag ställer mig högst tveksam till att göra dessa förändringar som görs i det tempo de genomförs. Rom byggdes inte på en dag har det ju tjatats om här...Detta måste väl även gälla lagbygget. Det handlar om balans Brynäs måste våga satsa på att fixa fram spelare som kan visa vägen. Jag tror inte för en sekund att en spelare från Allsvenskan kan komma in och ändra mentaliteten hos Brynäs "stjärnor". Det som händer är att stommen i laget byts ut eller plockas in i femmor och får uppgifter som inte passar deras lynne eller spelstil. Sedan ersätts dessa spelare av "fratidsspelare" som inte har kunskapen att utnyttja de chanser som erbjuds. Då torskar man matcher. Visst behöver det rensas upp och Boork må vara rätt man för det jobbet, men inte till vilket pris som helst.

Det tar tid att bygga ett lag, speciellt om man baserar sina värvningar på framtidsspelare som Bäckström, Almtorp, Spets och Månsson.
Kommentera