Brynäs IF

715145 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #637215

Sv: Halvtid
Lyck: Håller med. Det var vi som betraktade det hela utifrån som kanske inte förstod att Boork är inte precis en man som säger en sak och gör en annan. Antyder han att han ser spelare i truppen som han varken kan spela eller bänka återstår ju liksom bara ett alternativ.

Annars är ju det här den perfekta tidpunkten för halvtidsbokslut. Vill minnas att vi parkerade på slutspelsplats (eller möjligen precis under) vid den här tidpunkten förra säsongen. Mormors fax kärvade, inga förstärkningar kom, marknaden var "död" och vi sjönk som en sten i serien när serien kom igång igen efter juluppehållet. Det lär inte bli så den här gången. Felsner är på väg in och jag tror det kan funka riktigt bra. Skulle inte bli förvånad om vi har Felsner i truppen nästa säsong också. Sedan skulle man gärna vilja se en förstärkning på backsidan och gärna en tung forward till.

Att vi med några fler plusmål än Timrå kunde sno sista slutspelsplatsen efter den här turbulenta hösten hade i varje fall inte jag trott. Det har gått massor av energi åt det interna strulet. I dagens Aftonbladet säger Dackell att nu har man taguit sig förbi allt det där; bara att hoppas att så är fallet. Dackell, Molin och Lind har dragit ett enormt lass men har fått en nytändning som är ett direkt resultat av Boorks signaler.

Återstoden av serien kommer att gå bättre än hur det sett ut hittills. Nu är vi genom stålbadet, förstärkningar på väg in, alla i truppen inser att det är full insats som gäller och jag tror att spelarna nu också kräver det av varandra. Ingen aning om vi spelar slutspel i vår, men kvalspöket lär inte knacka på vår dörr i februari.
Kommentera