Brynäs IF

714567 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #65882

Sv: Brynäs framtid
Det sista dygnet har varit ganska turbulent här. Låt mig säga följande:
1. Det var vansinnigt trist att BIF förlorade igår kväll. De borde vunnit den matchen. Man skulle kunna säga att det var Aspens mål men han höll laget kvar i matchen flera gånger också så ingen skugga skall falla på honom.
2. Laget--ingen nämnd och ingen glömd--ska ha all heder av sin insats i slutspelet. Man förlorade mot ett för dagen (eller säsongen) bättre lag, shit happens.
3. Att kalla laget en massa otroligt nedsättande saker som jag inte vill upprepa här bara för att de förlorade är varken rättvist, rättvisande eller särskilt genomtänkt. Man förlorade mot ett extremt starkt FBK som kommer att dra igenom slutspelet utan särskilt många förluster.
4. Att kräva lagledningens huvuden på ett fat löser inte de egentliga problemen klubben har. Problemet handlar om pengar. Det vore bättre om alla goda krafter användes till kreativa förslag om hur man raggar sponsorer och stärker klubbens kassa. Låt oss titta på FBK som en modell att imitera. Det är en mycket proffsigt skött klubb, ingen tvekan om den saken.
5. Caps lock hör inte hemma i denna GB, inte heller prepubertala utbrott som mest påminner om en apas lek med tangentbordet.
5. Klubbar byggs och konsolideras på lång sikt. Låt oss alltså börja tänka långsiktigt på detta. Många har redan skrivit kloka saker om vad som bör ske--låt oss ta en diskussion längs de linjerna istället för att häva ur oss en massa negativ energi.
Kommentera