Brynäs IF

717302 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #690626

Sv: Kvartsfinal 3:7 | Brynäs IF-Frölunda Indians
Clarence: "Långsiktig strategi håller inte. Om ett par år finns säkert ingen Nicklas Bäckström kvar i Brynäs. Och förmodligen har väl ytterligare en och annan av de yngre talangerna man nu säger sig bygga framtiden på så dags också lämnat klubben. Och så står föreningen där i sin irrlabyrint och trampar luft på samma ställe som idag - och som man gjorde för 3-4 år sedan - med sin ursäktande, långsiktiga vision om att " satsa på sikt, inte vara så bra nu utan om 3 år"..."

Ovanstående är rent dösnack från din sida. Jag förövrigt är j-ligt trött på ditt evinnerliga svartmålande vid varje motgång.

Hur skall man då gå tillväga? Varför inte värva den handelskraftige "masken" Carlsson från LIF? Laget som år efter år fått ut absolut minst i förhållande till sin spelarbudget (ES 5:e största om jag inte minns fel) genom ständiga kortsiktiga satsningar på spelare med ett "namn".

Dagens motståndare, FHC körde exakt samma race under hela 90-talet med berg och dalbaneåkning i ES och ekonomisk ruin som följd. Hade dagens ekonomiska regler funnits då hade FHC ej existerat idag!

Den satsning som görs idag är det enda rätta och det enda hållbara på sikt.
Kommentera