Brynäs IF

715124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #691744

Sv: Släktskap?
GävleLasse: "Vinnerborg tycker jag höll en väldigt konstig nivå. Man blir lite fundersam när han visade ut Casselståhl för tripping för att en frölundaspelare kliver över hans klubba och den följdakligen hamnar mellan benen på honom. Han rör honom inte, och frölundaspelaren ramlar inte... OM det är tripping så är varje kontakt holdig i så fall...

Perssons insats nu senast är bland det sämsta jag sett tror jag."

Håller med om det du säger angående alla trippingar.
Oftast så räcker det med att en spelare sträcker ut sin klubba med ena handen och bara markerar eller touchar nånstans runt vaderna, för att det skall blåsas. Min peronliga uppfattning är att spelarna själva får bära en stor del i kritiken av domarna. Spelarna vet att den nya bedömningsnivån är svårare att hålla sig till, och det utnyttjas mkt ofta av spelaren. Har aldrig sett så många filmningar, speciell när man får se situationerna i repris på teve. Domarna kan ju tyvärr inte unna sig den lyxen, så jag tycker att kritiken borde tonas ner en aning och att man istället inser vilket svårt jobb domarna har.
Vad som förvånat mig lite (här kanske jag har fel) är att man tidigare har låtit samma domare döma hela matchserien, så att spelarna lättare ska kunna anpassa sig till den domarens nivå.
Nu verkar man skifta ut lite som man tycker och man undrar varför?
Kommentera