Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Släktskap?

691744 · » Till forumet


Sv: Släktskap?
GävleLasse: "Vinnerborg tycker jag höll en väldigt konstig nivå. Man blir lite fundersam när han visade ut Casselståhl för tripping för att en frölundaspelare kliver över hans klubba och den följdakligen hamnar mellan benen på honom. Han rör honom inte, och frölundaspelaren ramlar inte... OM det är tripping så är varje kontakt holdig i så fall...

Perssons insats nu senast är bland det sämsta jag sett tror jag."

Håller med om det du säger angående alla trippingar.
Oftast så räcker det med att en spelare sträcker ut sin klubba med ena handen och bara markerar eller touchar nånstans runt vaderna, för att det skall blåsas. Min peronliga uppfattning är att spelarna själva får bära en stor del i kritiken av domarna. Spelarna vet att den nya bedömningsnivån är svårare att hålla sig till, och det utnyttjas mkt ofta av spelaren. Har aldrig sett så många filmningar, speciell när man får se situationerna i repris på teve. Domarna kan ju tyvärr inte unna sig den lyxen, så jag tycker att kritiken borde tonas ner en aning och att man istället inser vilket svårt jobb domarna har.
Vad som förvånat mig lite (här kanske jag har fel) är att man tidigare har låtit samma domare döma hela matchserien, så att spelarna lättare ska kunna anpassa sig till den domarens nivå.
Nu verkar man skifta ut lite som man tycker och man undrar varför?
Kommentera

Sv: Släktskap?
Bonuz:
Och vilka regler säger det??


Så här står det o regelboken:

a) En spelare som avsiktligt tar av sig en eller båda handskarna i samband med ett
slagsmål eller bråk skall ådömas:
- Misconduct penalty
Kommentera

Sv: Släktskap?
Bonuz:

Jo det skall ju egentligen vara så. regler är regler..
Kommentera

Sv: Släktskap?
Widing ska inte spela, han kastade ju hanskarna. Fyyyy skäms. Avstängning per automatik.
Kommentera

Sv: Släktskap?
Joto: Feg-Niemi kanske trodde att Daniel är släkt med Juha Valjakkala, för nog såg Widing lite galen ut allt :)
Kommentera

Sv: Släktskap?
Det finns inget släktskap mellan Juha och Daniel.
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Nä, det finns inget annat beslut att ta, men nu pratar vi om Diciplinnämden, de är mer oförklarligare (finns det ordet? =)) än Twilight Zone =) Sen är det ju ett skapligt underkännande av Perssons kunskaper om de stänger av honom.
Kommentera

Sv: Släktskap?
HF: Om regeln är så kan inte DN annat än att kasta anmälningen... Domaren har ju inte ansett att det var grovt nog att ens anmäla...
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Det är inte automatiskt matchstraff när nån slänger handskarna. 10min Misconduct ska det vara om det inte anses som grovt.
Kommentera

Sv: Släktskap?

En jättelång tråd utan att någon har lyckats svara på orginalfrågan.
Är Daniel och Juha Widing släkt?

Kommentera

Sv: Släktskap?
Gusten: 30% i tekning var illa... men han kanske ställts mot Krog varenda gång :)
Kommentera

Sv: Släktskap?
Klinth: Fallet Widing är solklart. Han kastade handskarna å då skall man åka ut. Att bli avstägd för det tycker jag dock är en löjlig regel.

Vinnerborg tycker jag höll en väldigt konstig nivå. Man blir lite fundersam när han visade ut Casselståhl för tripping för att en frölundaspelare kliver över hans klubba och den följdakligen hamnar mellan benen på honom. Han rör honom inte, och frölundaspelaren ramlar inte... OM det är tripping så är varje kontakt holdig i så fall...

Perssons insats nu senast är bland det sämsta jag sett tror jag.
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Jag tycker inte att något av lagen har spelat fult. Ta nu inte mitt inlägg på det viset. Det handlade mest om att illustrera hur man ser på matchen. Man uppfattar mycket väldigt olika beroende på färgen på tröjan och laget i hjärtat. Sedan har väl matchserien hittills varit juste och bra och han i randigt (Wimmerborg menar jag då) har haft en överlag bra nivå.

Men om vi nu tar just denna incident som diskuteras så tycker jag att det var rätt att Widing fick läma isen för just den matchen, och att Niemi lyckades med sitt upptåg. Jag är övertygad om att du med flera är av en annan åsikt i just detta nämda fall. Hade jag nu haft Brynäs som favoritlag så hade jag inte varit av samma åsikt som jag nu är som Frölunda-fan.
Kommentera

Sv: Släktskap?
mok: Det kanske var Felsner som anmälde, han vill ju ha lite istid grabben :)

Nej hoppas verkligen att Widing får spela ikväll. Det KAN ju vara det enda som får en att sitta kvar i tredje.

Jag vill se att ALLA spelare ger allt i vad som troligen blir sista matchen för säsongen, blir det förlust trots en stenhård kämpainsats så kan dom ta en välförtjänt semester. Dom har trots allt gjort en bra säsong.
Om Widing spelar ikväll vill jag se honom bereda väg med sin energi tillsammans med Molin/Bäckis. Kan ju inte vara kul att lira tillsammans med loja Almtorp som har 31 i tekningsprocent.
Kommentera

Sv: Släktskap?
Klinth: Visst är det olika beroende på vilket lag man håller på men inte ens du kan väl anse att Brynäs har spelat fult under de matcher som varit.
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Så länge man inte skadar någon så får slutspelet gärna vara tufft och grinigt. Det ska ju vara känslor, nervositet. adrenalin.... Ja, hela köret.

Det ska kännas hela vägen hem i TV soffan där man spänt sitter och mumsar dillchips och hinkar bärs, vilt orerande om alla vidriga Brynässpelare som spelar såååå fult och domaren är ju fan blind osv...

Inne hos grannen är det kanske lika dant, samma match på TV, kanske grillchips i stället för dillchips, Frölundaspelare som är hur fula som helst och borde ha 20 matchers avstängning oah den där pajasen i randigt, han har ju fan inte en siffra rätt....
Kommentera

Sv: Släktskap?
Klinth: SVT ville sätta mikrofoner på några spelare under en match mellan Brynäs och Leksand för några år sedan. örbundet stoppade hela grejen med motiveringen att det sägs FÖR MYCKET.. ;)

Vi får se hur det hela utvecklar sig. Jag tror att det skulle ge extra krydda och inramning kring matchen om han spelar. Det lär ju buas och skanderas en del ikväll... slutspelsstämning.

Sen får vi se om inte Brynäs kommer att spela lite fulare rakt över. Tacklingar med höga armbågar och hadskar i ansiktet verkar vara tillåtet.
Kommentera

Sv: Släktskap?
mok: Kan det vara VD´n för Gevalia?

Han kanske tyckte att Widings variant av "när du får oväntat besök" inte stämde överrens med hans syn på varumärket?!?
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Yrkesstolthet? Detta spel spelas av många på isen. Hade varit kul med mikrofoner över isen så man hörde hur det tuggas under matchens gång. Man skulle nog bli mycket förvånad...

Det handlar om att vinna. 1:a pris är SM guld. Niemi vet hur gott det smakar.... Vad gör det då om man lekt skalman en gång?
Kommentera

Sv: Släktskap?
Klinth: Niemi har ingen som helst yrkesstolthet... Bjuder man upp till dans så ska man faan dansa. Det tillhör god etik... ;)

Det ska bli kul å se vad DN gör. En avstängning visar ju bara att nånting är fel.
Kommentera

Sv: Släktskap?
65selander: Hehe vem vet :) Han kanske ville bli av med Widing :)
Kommentera

Sv: Släktskap?
mok: Tror knappast en Brynäsare anmäler en spelare i laget han håller på.
Kommentera

Sv: Släktskap?
70 Rodrigues: Vad jag har hört så är det Sitting Bull som har anmält denna incident, och han är, eller var, ju inte svensk.... Eller vilken surkärring eller surgubbe som helst kan ju ha gjort det. Det finns sådana i Gevalia-dress också.

Klart som fan att Widing spelar i kväll, det krävs ju trots allt två för att dansa tango, och Niemi kan dansa ganska så bra... Varför han leker Skalman denna gång kan man ju fundera över... Han lyckas ju i alla fall, och Widing plockades undan.

Fast det är ju iofs diciplinnänden som ska döma, så vad som helst kan ju hända...

Oavsett så spelar det ingen roll med tanke på slutresultatet. Frölunda lär vinna även i kväll vare sig Widing spelar eller inte...
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Kan vara en sk indian som anmält detta varför kan man undra. Men varför skulle Frölunda vara rädda för Widing för att det sitter en tok på läktaren som precis likaväl kan vara en Brynäsare?
Kommentera

Sv: Släktskap?
Mariiiiie: Det där var en så urbota dum fråga, så jag tänker inte lägga ner någon energi ens och svara på den.
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Nej, det är jag inte.Men man brukar ju bli kallad lapp och skoterraggare då och då :)
Kommentera

Sv: Släktskap?
70 Rodrigues: Om det är en frölundait så är det ju en Nordtysk eller på sin höjd en dansk som gjort anmälan...

Blir Widing avstängd så är det skandal. I så fall så är det bara att börja bomba diciplinnämnden med mail för varje detalj man ser. Nåt skit skall de ju ha.
Kommentera

Sv: Släktskap?
GävleLasse: Klart som fan att det är en Indian som har gjort anmälan, så jävla löjligt och typiskt svenskt!!
Kommentera

Sv: Släktskap?
Portello: Så du är från Lappland?
Kommentera

Sv: Släktskap?
ERIKSSON47: Äh, Är man en skoterraggare från lappland då snackar man mycket skit.Det hör till liksom...
Kommentera

Sv: Släktskap?
Bissett19: Det visar bara nviån på våra domare. Man kanske skall maila å säga åt dem att Molins straff ska gå om.. sen ska ju Salo ha 2 minuter.. *ASG*

Frölunda måste verkligen vara rädda för Widing... 3-0 i matcher å de håller på så här...


Ja, jag utgår ifrån att det är en indian som anmält detta.
Kommentera

Sv: Släktskap?

Bissett19: Privatpersonen är väl Niemi själv som är rädd att Widing dyker upp igen ;-)

Såg intervjun på Gävletidinngarnas "SportExtra" och han är skapligt axelbred

Kommentera

Sv: Släktskap?
Portello:
Sluta snacka skit om klubben...
Kommentera

Sv: Släktskap?
mok: Synd att man inte vet vem det är, det hade varit kul att sätta en skugga på personen och kolla så han inte t.ex drar bidrag och jobbar svart samtidigt ;)
Kommentera

Sv: Släktskap?
Jompe: Men Brynäs är ju ett Stockholmslag ;)
Kommentera

Sv: Släktskap?
Bissett19: Såvida förstås det inte handlar om ett Stockholmslag.
Kommentera

Sv: Släktskap?
HF: Patetiskt att en privatperson skall kunna ställa till det på detta viset. Hoppas verkligen han blir friad.
Kommentera

Sv: Släktskap?
wap.hockeysnack.com
HF:Då kan vi nog stryka Widing ikväll,den där Kalle-Ankanämnden fäller hellre än friar!
Kommentera

Sv: Släktskap?
Bissett19: Får väl bistå wapparen med en länk: www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,793820,00.html

Uppgifterna kommer ju från aftonblaskan så det kanske inte är största pålitlighetsgrad på dem.
Kommentera

Sv: Släktskap?
wap.hockeysnack.com
Vi får väl se om Widing får spela ikväll,tydligen har ngn privatperson anmält incidenten,o då är det väl så att Disciplinnämnden tar upp det på sitt bord!!
Kommentera

Sv: Släktskap?
kexxet: Ingen aning...
Kommentera

Släktskap?
Är Daniel Widing släkt med Juha Widing?
Kommentera

691744 · »