Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #717973

Sv: Årsfilmen 05-06
Nu är årsdvdn På Brynäs Läktaren och Vägen Dit 05/06 klar för försäljning. Sätter du in 165kr på plusgiro nr 162 15 11-3 och märker betalningen med ditt namn och adress får du hem filmen i brevlådan. Köper du den av oss på någon match eller annat tillfälle betalar du 150kr.

Vi har även kvar några filmer från säsongen 04/05, de säljs för 75krst eller ihop med 05/06:an för 200kr. Frakten för en film är 15kr och för två filmer 20kr.
Glöm inte att skriva med på betalningen vilken film du vill köpa.

Lite kort om varför vi säljer filmen:

Det hela började för ca 10-11år sedan när vi såg våra första Brynäs matcher. Redan då började vi med att använda flaggor för att vi tyckte det såg så tråkigt ut på ståplats utan flaggor. De första egentillverkade flaggorna började vi med för 6-7år sedan. Sedan dess har det blivit ca 50-60st tvåpinns/vift flaggor, ett tio tal banderoller, ett tio tal stora vift flaggor, 3st läktar flaggor och 200-300 små vift plast flaggor m.m. Vi har fått ca 5000kr från BSKV genom åren för att göra detta, men det är bara en liten av vad det kostar. Vi tycker att det börjar bli lite dyrt så där för köpte vi en video kamera så att vi kan göra filmer med Brynäs klacken och sälja dem så att vi får in lite pengar.

Varför gör vi detta? Jo vi är supportrar, och som supporter ska man supportra laget på de sätten man kan. En av de sakerna är att vi kan göra flaggor.
Behövs flaggor och tifon? Nej det är inte nödvändigt, men många flaggor i klacken ökar stämningen. Bra stämning och bra tifon kan peppa spelarna lite extra på en match och då är allt slit med flaggorna värt det.

Vill du bidra till inköp av nytt tifo material som tyg, färg och plast m.m. så är du välkommen att köpa en film. Det ses som uppskattning om många köper filmen, för vi lägger ner väldigt många timmar på att göra flaggorna. Och massa timmar på att göra filmen.
Men tyvärr så har vi hört att folk har kopierat och lagt ut den förra filmen på nätet. Det ses som ett stor hån och man blir mindre peppad att fortsätta att göra flaggorna, som är till för att stötta Brynäs. Men om man är riktig Brynäsare som kopiera man ju inte den.

Lite fakta om filmen:

Den är ca 80 min lång och visar delar av vad som har hänt på Brynäs Läktaren och hur supportrar har tagit sig dit. Det finns klipp från 18 matcher, bl.a. hur tågresan till Luleå gick till och hur vi röjde i bortamatchen mot leksand den 21 januari och vissa spel sekvenser från matcherna.

Denna filmen är betydligt kortare än den förra som var 3tim lång men den kunde bli lite långtråkig. Så nu har vi bara tagit med från de bästa matcherna och kortat ner det så att det inte blir så långrandigt att titta på den.
Kommentera