Brynäs IF

713691 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #726670

Sv: ÅRSMÖTET!!
Denna totalt ointressanta och tråkiga diskussion är väl iofs bra. Det har ju knappt varit ett ljud härifrån om det faktum att BIF har gjort sitt sämsta ekonomiska bokslut i klubbens historia.
Om det faktum att klubben försöker skylla bort -7,5 miljoner på att vi byggde om Gavlerinken och kunde inte ta emot lika mycket publik (en total lögn, publiksnittet ifjol låg på 4790. Lika högt, eller tom högre, som det brukar). Man nämner att andra orsaker beror på att sponsorrestaurangen/öltältet var stängd samt att det kostade pengar att flytta kansli och riva öltält ex. Att restaurang och öltält skulle vara stängt kunde knappast komma som en överraskning och borde såklart vara kalkylerat. Att flytta/bygga om/riva kansli/öltält osv kan knappast heller ha kommit som en överraskning och skulle i vilken klubb som helst självklart ha ingått i arenakalkylen (dvs +150 miljonersprojektet).

När vi dessutom går till slutspel utan att ha budgeterat för det samt sparkar våra bäst betalda spelare och ersätter dem med allsvenska tjommar står det ju klart för alla att den egentliga förlusten är mycket mer än -7,5 miljoner, snarare -10 miljoner. Vilket är jävligt duktigt för en klubb med en omsättning på 40 mille.

Vart har alla pengar tagit vägen mina vänner?

En sån här sak kan bara hända i en klubb som Brynäs IF. Amatörkvällarnas afton där mormor tror han håller i rodret. Professionalism? Ha ha ha ha ha!!!!!! Sickna amatörer och förlorare, låt Valbo spela i den nya arenan istället....
Kommentera