Brynäs IF

716217 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #732430

Sv: Nedräkningen har börjat...
Lundström 6: Vad har timrå med BT att göra. Men nu när du dragit in dem i diskussionen så får jag förklara. Något hände för ett antal år sedan. ES klubbarna antog sig en massa "häftiga" namn, allt för att sälja mer souvenirer. Timrå ändrade sin logga helt till en pippi som INTE gillades av fansen. Brynäs lade till en tiger på sina sovenirer, i båda fallen så håller dessa "försök" att arbetas bort.

Tanken med bytet av loggan i BT ligger i att vi vill markera att det är nya tider i BT. Rent konkret så innebär den nya loggan att möjligheterna till fler souvenirer blir möjliga. Varför? Den gamla loggan var svår att återskapa i olika sammanhang, dessutom var den dyr då detaljerna i den var för små.

Ett exempel kan vara på de tifon som gjorts. Hur ofta har loggan återskapats på en tvåpinnars? Försök har säkert gjorts med variernade resultat. Det är viktigt att synas, både på ståplats och på stan. Men en lite "enklare" logga som går att återskapa på kläder och annat så blir det lättare att marknadsföra oss och få ett igenkännande och därigenom växa.

Nu är det nya tider i BT. Att harva vidare i samma hjulspår funkar inte, det visar medlemsantalet klart på då det sjunkit år efter år. Därför fanns det bara två vägar att gå, att försöka göra en nystart eller att låta den negativa trenden fortsätta. Att den nya loggan inte skulle falla alla i smaken kommer ju inte som en överaskning då det är omöjligt att få alla nöjda. Men det är viktigt att verkligen visa att en nysatsning är väg väg att ske. En nysatsning som förhoppningsvis kan leda till något gott. För oavsett våra åsikter om loggan så är ju grunden till allt att hjälpa fram Brynäs. Att våra "metoder" skiljer sig får man ta. Huvudsaken är att vi som arbetar med BT är överens om att vi vill satsa, inte sitta och gnälla och vara bakåtsträvare
Kommentera