Brynäs IF

714189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #748547

Brev till Rackham eller valberedningen.
I vår privata kommunikation så förstår du tydligen inte mina frågor eller var jag vill komma. Du har sagt att du skriver på hockeysnack som privatperson, men jag måste snart börja ifrågasätta detta.
Jag har bett dig att ha egna åsikter i ämnet Brynäs IF men du vägrar promt att uttala dig om saker o ting.
När du inte ens kan stå för några åsikter eller nes kommentera vad som fungerar bra eller dåligt i föreningen just nu, ja, då undrar verkligen jag om du är rätt man på rätt plats.

Jag ställer frågorna återigen här och nu o låter andra supporters samt medlemmar till föreningen avgöra om de är så svåra att besvara.

Vad fungerar bra, och vad fungerar mindre bra i föreningen enligt dig?

Vidare skrev jag att vi behöver en ny klubbchef, som har en betydligt större karisma än Kent-Åke. Personer jag talat med säger exempelvis att Kent-Åke är duktig på siffror. Måhända sitter han på fel position?

Den sista frågan jag satte frågetecken bakom var:
Du måste väl ha skapat dig någon uppfattning om föreningen, som du själv en gång kritiserade via massmedia genom Nätverk Brynäs.

Eftersom jag alltsomoftast för debatt även vid sidan om hockeysnack etc...så brukar informationen samt andras åsikter stanna där, om man så önskar.

I ditt fall hade jag förväntat mig lite mer om åsikter mm.
Har hört mycket gott om dig som person, men just nu blir jag varken klokare eller mer förstående till vad du uträttar samt står för.
Kommentera