Brynäs IF

714125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #749124

Sv: Brev till Rackham eller valberedningen.
JanT:
:-). Vi har en fri debatt i Sverige. Sitter fullt med moderatorer och går igenom vad som skrivs etc..
Låt dem avgöra när/och debatten har spårat ur.
Så länge jag för en debatt som jag vet att andra supporters tar del av, måhända på ett annat sätt än dig, så finns det väl ingen anledning att klaga.
För egen del har jag inget förtroende för de personer som man skall föra diskussion med, så då får väl jag och en del andra, ta andra vägar.

Detta brev kunde väl du skickat till mig privat, men givetvis har väl även du en baktanke med vad du skriver? :-)
Du har försökt måla upp en sida av mig på debatten med dina motfrågor, men genom dina egna inlägg mot personer som tycker annorlunda, så är det min övertygelse att en del personer anser, att du ej för en saklig diskussion samt försöker missunna andra att stå för sina åsikter.

Sista meningen får stå för dig. Du har tydligen belägg för detta?
Om du menar, delar av valberedningens uttalande mot mig, utan klubbchefens samt ordförandes vetskap, ja, då ligger du ganska långt från verkligheten.
(Om du inte vet mer ingående vad denna sak grundar sig på, så kan du alltid kontakta mig, så skall du få det berättat lite mer utförligt...)

Skulle klubbchef samt ordförande i Brynäs ljuga för mig om detta?
Ringde dem dagen efter och de var ej informerade i frågan.
Ring och prata med dem själv i så fall. Kan bara upplysa dig om att klubbchefen ringde upp Tobbe ordförande i BSKV några dagar senare o ställde någon fråga i ämnet. Ring Tobbe och fråga.

Du och jag möttes som bekant på ett hotell i Gävle för något, några år sedan. För egen del märkte jag vid vår konversation att du hade svårt för när man kom med kritik gentemot föreningen.

Jag lade ej någon större notis om detta, men nu när du ändå kommenterar min syn på saker och ting, så skriver jag vad jag tycker gentemot dig.

I grunden struntar jag i om du har svårt för att ta kritik dock. Tar gärna debatt med dig, men mina inlägg riktar sig inte åt dig.
Vad jag vill vet du och många andra säkert redan.

Tack för mig.
Kommentera