Brynäs IF

713224 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #777835

Sv: Brynäs-Luleå 28/10-06
GävleLasse: Rubrik i dagens Sportblad:

"Boorks nya straff – tvingade stjärna spela juniormatch"

Visar väl hur mkt kunskap och källforskning man gjort, eller hur rubrikskapandemässigt man jobbar: allt för en säljande rubrik, och skit i substansen vad gäller sanning eller inte.

Om man nu är så in i vassen duktiga på att via insideinfo från s.k "egna källor inom laget", gräva fram saker och ting, varför lyckades man då inte gräva fram själva ORSAKEN till att Boork skulle ha "straffat" Angell genom att berordra honom att spela i J20?
För det är väl isf själva orsaken till straffet som är intressant?
Men eftersom det inte finns ngn orsak, så vrider man till det för att få sälja lösnummer.
Hade Abrahamsson nu varit en seriös murvel, så hade han naturligtvis resonerat som alla normalt funtade människor: straffet (om det nu var ett sådant) bestod väl istället i att Angell inte fick spela sista perioden mot VIK J20 därför att han haft ngn form av uppträde i omklädningsrummet. Eller så var det helt enkelt så som Boorken säger: han (Boork) hade fått kvitto på att Angell var Ok för spel mot Luleå.
Men varför, som journalist och s.k expert, se det som är den mest naturliga och sannolika förklaringen, när man kan konstruera och hitta på säljande dyngspridarartiklar...
Kommentera