Brynäs IF

713250 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #778381

Sv: Brynäs-Luleå 28/10-06
Fundamentals: Tycker ni är lite väl hårda mot gode Magnus. Han är jävligt rapp i käften och en av de ledande "livereportrarna" enligt min mening. Lasse G står i särklass och Tommy Åström en bit efter men sen kommer nog Whalman.

Sen är det ett problem att han är lite för mycket "antiBrynäs" i sina analyser. Det har så varit hans signum i en följd av år. Tror att det är precis som ni skriver att han är rädd att verka partisk och istället blir åt andra hållet. Vet sen gammalt att Magnus har starka Brynässympatier så vart han har hjärtat råder det inte några tvivel om.

Tycker ändå han gör ett mycket mera professionellt intryck än t.ex. muppen Jurefalk i Karlstad, som istället är överpartisk åt "sitt lag". Det är "Färjesta" "Färjesta" "Färjesta" "Färjesta" "Färjesta" "Färjesta" "Färjesta" "Färjesta"......hela tiden...

....tills man vomerar.....

Kuriosa:
En Whalmanklassiker är ju den gången han påstod i direktsänd radio att Mats Lusths öga låg på isen. Tror Lusts anhöriga blev lite svettiga när de hörde det.......... (var ju dessutom en kraftig överdrift...)
Kommentera