Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #782433

Sv: Färjestads BK - Brynäs IF
arnio: Efter att ha sett matchen på plats så måste jag säga att Brynäs stod upp bra. Fast det märktes mot slutet att de gamla är slitna i nuläget, speciellt på backsidan. Sjödda blev betänkligt lätt bortgjord vid det så avgörande 5-3.

Annars så var det kul att se ett så frejdigt spel ifrån Brynäs. Tvingar man fram en T.O från hemmalaget efter halva matchen så HAR man spelat bra.

Sperrle gjorde en OK match igår men så länge effektiviteten framåt inte är bra för dagen så måste målvakten göra några idioträddningar, annars är det torsk. Precis som igår.

Brynäs spelar som ett slutspelslag just nu, och det skall bli kul att se om laget kan höja sig något snäpp när vi får tilbaka några av de skadade spelarna.

Alcén gjorde några byten igår och spelade bra. Det var inte så mycket finlir utan han skitade ner näsan och smällde på. Något man inte brukar se alltför ofta från Brynäs veteraner.

På tal om dessa. Munkas har vaknat till liv och startat ett litet "korståg" mot Dackell och Lind. De har varit bra men deras +/- imponerar ju inte. Men de matchas hela tiden mot motståndarnas leading line där flertalet av målen föregås av tamt backspel och missade markeringar i egen zon. Så siffrorna ljuger en smula.

Det kan vara värre, MYCKET värre...
Kommentera