Brynäs IF

714843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #802586

Sv: Några matcher utan Bäckis...
vhcfan: Ska försöka reda ut begreppen åt dig... ;-)

För det första så lutar sig INGET lag mot en enda spelare. Visst kan en mkt bra spelare betyda rätt mkt för laget som helhet, men ofta överdrivs dennes betydelst ngt enormt, och då främst av media. Som ofta har en tendens att skriva onyanserat, då det inte ger några rubriker.
Det kan bli lite rörigt när vilken spelare som helst försvinner, och Bäckis är inte ngt undantag. Men eftersom Boorken satsat på att spela ihop fyra femmor som i sin tur ska kunna spela likadant under match, så blir ju fördelen den att det är lätt att byta ut en spelare från ex förstafemman och sätta in denne i fjärdefemman. Man spelar ju ändå likadant i alla femmorna.
Så det där med rörigt kanske inte är ngt större problem i det fallet.

"Hur känner de övriga i laget när den mesta uppmärksamheten läggs på en enskild spelare?"

Tror inte att dom bryr sig nämnvärt, då dom förmodligen vet att lagets insats beror på hur ALLA i laget uppträder tillsammans.
Skulle dom nu bry sig, så är det förmodligen i form av medömkan för den som blir upphöjd till skyarna. Dvs att man tycker synd om ex Bäckis som måste läsa så mkt överdriven och onyanserat skit som skrivs om honom.
Som tur är så står ju Bäckis med fötterna stadigt på jorden, så där tror jag inte att vare sig superlativer eller nedsablingar biter i någon större utsträckning.
Några svar och funderingar... ;-)
Kommentera