Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #808723

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC
Va kul att vi kommer ha samma dommare på lördag hörde jag.. lär ju bli lika bra match den dom den här idag.. vette sjutton vad han höll på med! kan inte menas att han ska dömma ES hockey!

Sen missa ju våra både bicek å widing fina lägen.. widing sköt över eller ribban? hann inte se.. och tyckte bicek kunde väntat lite längre i ett läge han hade.

Några spelare som verkligen va bra idag "som jag tyckte" va dacke, sjödda, månsson, spets "hade bra byten" och hansen!! alltså några år till med honom tack! tror inte han förlora en tekning! riktigt bra idag! Ove va ju lite på g och åkte ut för ingenting tyckte jag men den kanske va solklar?

Sen vet ja inte om nån kolla.. men va björne center å karlsson ytter idag eller teka bara björne?
Sen undrar jag vad morin va inne i slutet av andra å gjorde? va de nån som klev av eller? vet inte men jag tror han spela istället för hulken då 1 eller 2 byten.. kanske bara jag som märkte de.

En annan sak som jag tycker va bra är powerplay.. det blev tempo iaf! inte som bäckis håller i 100år sen hittar han en lucka! utan de va bra å snabba passningar, tyvärr bytte dom sällan kant! men de va kul att de inte gick segt som de brukar göra i "bäckis pp"
Kommentera