Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #808770

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC
rackham: Håller med om att man saknar spelare med teknik och blick. Vi har några tongivande spelare. Man ser t ex med en gång när Dackell har puck; missar väldigt sällan ett pass, skapar ytor, bidrar till spelet varje gång han har puckkontakt. Sjödin samma sak i långa stycken

Sen har vi ett gäng snabbåkande, ganska hafsiga spelare.
Hermansson (tung, går på mål men inget skönspel precis)
Widing (lång och snabb som ett X2000-tåg, men vad gör han i Brynäs? Som Malmström utan Malmströms puckkänsla, obs. ironin).
Bicek (vår sniper, när hittade han kassen senast?)

Det finns fler spelare i den här kategorin, både backar och forwards. Alla lag behöver några sådana sargkrigare och skrinnare, men vi har för många av dem.

Sen har vi Danne Johansson. Varför, varför, varför? Ett ständigt orosmoment, som tycks försöka kompensera för sina defensiva brister med att göra mål då och då. En berömvärd hållning, men DJ borde fokusera på defensiva uppgifter. Ett mysterium varför Boork så gärna matchar DJ i både BP och PP.

Överlag var försvarsspelet extremt dåligt igår. Spelet runt egen kasse såg inte alls bra ut. Positionsspelet var också dåligt. Fyra Brynäsare i samma hörn flera gånger i första perioden.
Kommentera