Brynäs IF

713381 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #808783

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC
rackham: "Ingen bra förutsättning om man vill charma publiken och vinna Guld..."

Det ligger en hel del i den ekvationen. Publiksiffrorna är ju en väldigt avgörande faktor när det gäller kvalitén på kommande upplagor av Brynäs. Med denna samling av "hockeyarbetare", "rinkgnuggare" eller vad man nu skall kalla dem så verkar publiken ha tröttnat.

En del vill säkert påkalla yttre faktorer som Jular och andra kostsamma påhitt som en direkt anledning till att publiktillstömmningen avtagit. Frågan är ju om det är mer jul här i Gävle för det är ju inte samma minskning av intresse på många andra ställen där man satsat och smällt upp en ny arena.

Nej, den rätta medicinen är ett skapat intresse i form av nyförvärv som höjer temperaturen någon grad. En temperaturhöjare som jag ställer mig tveksam till. För kommer det nånting överhuvetaget så blir det en förstärkning i defensiven. En backtyp som har inskrivet i sitt kontrakt att han inte behöver befinna sig i fiendeland på fel sida om rödlinjen (långa byten i andra blir det). Så någon offensiv kraft lär det inte bli.

Visserligen så skall man inte dra allt för stora paralleller på den enskild företeelse som en match. Att Linköping som underpresterat under en lång period skulle få ordning på grejerna var väntat, att det skulle ske just mot oss är ännu mer väntat.
Kommentera