Brynäs IF

713378 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #809008

Sv: Brynäs IF - Linköpings HC
Huge: För att dra en liten jämförelse i ämnet Bicek...

Förra säsongen i Leksand så hade han -8 i ett som du säger "den defensiv som Leksand ofta presterade ifjol kändes mer än lovligt virrig."

I dagens Brynäs har han -2. Den stora skillnaden är alltså produktionen framåt. 5 mål och 3 assist på 19 matcher är för dåligt. Med den lön han har måste man kunna ställa krav.

Att åka runt och ha den roll som du beskriver att han tagit "Han jobbar stenhårt i varje match och banar ofta väg för andra", finns det många billigare alternativ för. Malmström var en sån spelare men som fick flytta på sig på grund av att han inte producerade. Nu pratar vi om högt ställda krav på vissa medans andra "får" en ny roll när de inte levererar poäng.

Har man dåligt med ekonomiska resurser till sitt lagbygge så måste man se till att varje investerad krona blir välinvesterad.

Det är fortfarande en hel del kvar på säsongen och förhoppningsvis så börjar även Bicek hitta kassen, gör han inte det så är det ännu ett nyförvärv i raden som underpresterat så fort de kommer till Brynäs.

Den förra "målskytten" som inte levererade hette Viitakoski och alla vet ju vad som hände med honom.
Kommentera