Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #819975

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: "Att Molin håller masken och skyller på olika faktorer som åldern och annat är en sak, men hans ögon säger en helt annan sak. Ett lag fyllt med lirare som helt plötsligt skall bli slitvargar och spela defensivt brukar skapa missnöje...även fast slutresultaten går lagets väg."

Tror säkert att ex Moln ibland kanske saknar dom gamla goda tiderna när han fick härja lite som han ville, men jag tror nog att du överdriver hans besvikelse, ifall det nu finns ngn besvikelse öht. Jag har en känsla av att Ove på gamla dar känner sig ganska tillfreds med sin nya roll som en mer defensiv och ansvartagande spelare. Nu har han utvecklats ytterligare som spelare och det tror jag tvärtom har sporrat honom att satsa lite mer än vad som kanske från början var planerat för hans del.
Sen får du det att låta som om alla våra lirare mer och mer börjat likna hinkbärare över en natt och att dom dessutom mer eller mindre skulle ha ledsnat totalt på livet som hockeyspelare, enbart pga Boorkens uppstyrning av spelet. Det tror jag öht inte alls på.
Framåt har man ju stora friheter som spelare och de lirare vi har är trots allt inte så få. Lirare som jag tror utvecklats betydligt vad gäller totalspelet över banan, och det är enbart Boorkens förtjänst. Naturligtvis i kombination med den egna viljan och förmågan till att ta åt sig kunskaperna. Vi har en mkt bra mix av de båda kategorierna och det ev missnöjet behöver som sagt inte vara av den dignitet som media vill försöka påvisa.
Kommentera