Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #820072

Sv: Boork in i frysboxen....?
RavenLord: Jag tror inte att det är många som är otacksamma utan mer tänker på framtiden. Det verkar finnas en tendens att man väljer Boork för laget. Skulle det bli så kan det bli spelarflykt OM det nu ligger någon som helst substans i den "nyheten". Konspirationsteorier i stil med att Media vill skapa oro i Brynäsleden finner jag ännu mer långsökta. Brynäs går bra nu och Boork är het just nu. Därför väljer man att fokusera på nyheter om just detta.

Om man nu väljer att behålla Boork till varje pris och en hel drös spelare antingen lämnar Brynäs, slutar eller vad som helst så blir det svårt för Boork att fortsätta den långsiktiga satsningen. Det blir att börja om från ruta ett igen helt enkelt. Frågeställningen är om det är värt det för en tränares skull?

En annan frågeställning är om det inte är smartare att satsa på Boork ett år till och fortsätta det långsiktiga lagbygget och samtidigt utveckla den sportsliga organisationen inom Brynäs som håller på att byggas upp. Att skapa arbetsro helt enkelt. Bygga ett år till och göra en satsning till säsongen 08/09. Både med ny tränare och med ett antal rejäla förstärkningar.

Med osedda kort i dagsläget tycker jag att det sista alternativet låter som det vettigaste, men sen kan ju även detta ställas mot ett annat alternativ med ett annat namn.

Brynäs har lite att fundera på... ;)
Kommentera