Brynäs IF

714147 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #835976

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 17/2-07
70 Rodrigues: Det blir så ibland. Pucken vill bara inte in. Utan att ha sett allt för mycket från matchen så kan man bara konstatera att effektiviteten måste bli bättre. Men denna match får ändå ses som ett steg i rätt riktning med tanke på hur det sett ut uppe i e.On tidigare.

Sen får man även ta med att brynäs haft svårt att göra mål på Backlund tidigare. Man minns med förskräckelse hur det såg ut under hans tid i Leksand. Backlunds målvaktsspel passar Brynäs illa, eller tvärt om.

"Problemet" kvarstår dock. Brynäs verkar ha svårt att ändra spelstil när de inte får hål på målvakten. Mer skott brukar tränaren säga. De beodrade skotten kommer men det är på tok för lite folk framför som skymmer och tar retur. Märk väl att detta är ingen kommentar för just gårdagens match utan mer en tankegång runt Brynäs överlag. Frågan är hur många av de skott som avlossades igår var "bra" avslut eller plockpotatis.

Det ska bli intressant att se vad Brynäs kan göra imorgon mot MIF som ännu inte gjort mål i Tablettasken. Det går visserligen inte att jämföra dagens Malmö med de två versioner vi mött i LA tidigare.

14 lag i serien har vi ju redan, i alla fall om man räknar med de olika versioner som Malmö haft under säsongen.... ;)

Jag hoppas att Kristan får fortsatt förtroende ett tag nu. Ge honom en ärlig chans att bevisa att det är han som skall ha förstaspaden under slutspelet.
Kommentera