Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #836160

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 17/2-07
GävleLasse: Som du vet Lasse finns det numera speciell personal som sköter det där med skottstatisik och all övrig form av statistik från varje match som spelas i ES. Precis som i Läkerol arena sitter ett antal personer och räknar på t.ex. varje skott som skjuts o träffar mål. Det är alltså skott på mål. Har för mig att de som blir mål inte räknas dit. Det sista var en parantes.
Var själv på den aktuella matchen men förde ingen som helst räkning över hur skotten föll. Däremot så kollade jag efter varje period på den speciella reklamskylt som visade hur skottstatistiken såg ut. Det gjorde förmodligen ett antal tillresta Brynässupportrar också. Kan säga att efter 2 perioder så var det tämligen jämnt fördelat. C:a 17 lika. Att sedan Brynäs hade mer skott på mål i 3 perren kan till och med jag intyga. Men hur många det var har jag ingen exakt uppfattning om.
För övrigt så var det väl inte den bästa match som spelats mellan lagen. De kan varandra väldigt väl och vet hur man skall motarbeta motståndaren.
Mitt huvudsakliga intryck av Brynäs just nu är att de kommer att bli väldigt jobbiga att möta i ett slutspel. För vilket lag som helst.
F.ö. har jag långt gångna planer på att besöka "Läkerolen" under slutspelet
Kommentera