Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #839602

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
Huge: Det är just den här obotliga optimismen som "imponerar" på mig.
Det vore underbart om du nån gång kunde konstatera utan djupare analyser att det helt enkelt sket sig o har skitit sig i ett antal omgångar.
En djupare analys varenda eviga gång ter sig mycket jobbigt för mig personligen, jag kanske är mer av den arten som tycker att det går bra ibland o dåligt ibland o ibland i längre perioder, ingen Einstein för att förstå det.

När det går dåligt då ser man saker som behöver göras för att rätta till ett problem som man tycker behöver ändras på. En petning, en utskällning, en coachning eller vad det nu kan vara för nånting.
Om vissa supportrar känner en frustration över att några i laget kanske åker på en skridsko, så ut med det då, vilket också sker. Att hitta analysen till varför? o att hitta det positiva i det som inte finns för tillfället, kanske inte ingår i frustrationen.

Att helt enkelt få klaga av sig i det som man tycker inte håller. Att det då finns såna som du som hela tiden ser ljuspunkter o positiva förklaringar o aldrig kan säga ett ont ord om laget hur pissigt dom än spelar, det imponerar på mig, o är även frustrerande.
Att bara lalla med utan att tycka nåt om vad som är fel o som behöver rättas till.
Själv är jag en person som har väldigt svårt att uttrycka sånt, jag är väl verbalt hämmad.
Kommentera