Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #839783

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
Huge: Jag kan hålla med dig om att det är skillnad på att spela för sin existens, som mora gör, och spela för vilken placering man skall ha när slutspelet börjar.
Frågan är bara om inte den gode Boorken sätter sina kulor i skruvstädet när han vilar spelare till höger och vänster nu i elitseriens slutspurt.
Om det inte går att jämföra brynäs och mora kanske man kan dra några paraleller mellan brynäs och färjestad istället. Färjestad har sakta men säkert klättrat placering efter placering under seriens gång för att nu ligga på första plats i elitserien och spela en fartfylld och explosiv ishockey såväl hemma som borta. Här har det inte varit tal om att vila några stjärnor inför slutspelet eller vila spelare som kommit tillbaka från skada två veckor längre än nödvändigt.
I brynäs är det raka motsatsen. Inställningen till matcherna är sämre än på länge, spelare vilas för minsta skavank, kedjorna ser olika ut i varje match som spelas och självförtroendet är kört i botten.

Om detta mot förmodan är i enighet med Boorks masterplan hoppas jag verkligen att "eld i röven"-knappen fungerar när slutspelet börjar.
Kommentera