Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #840176

Sv: MORA IK - BRYNÄS IF 22/2
GävleLasse: "Visst nu kommer du säkert in på spåret om att Brynäs håller på att byggas upp lånsiktigt bla bla bla. Men som det ser ut så kommer i stort sett samma lag att ställas på isen även nästa säsong"

Ja, om laget nu fortfarande är under uppbyggnad, vilket jag utgår från att du håller med om, så faller det väl sig helt naturligt och logiskt att de flesta spelarna blir kvar. Iaf dom man ansett vara värda att satsa på inför framtiden. Annars hade det väl inte varit ngn större vits med att både ta hit Boorken och bygga från grunden, iom att det ju var det som var föreningens gameplan, sas.
Sen tycker jag att du lite väl mkt föregår det ev skeendet med att konstatera hur det kommer att bli. Låt oss vänta och se, innan vi fastslår ett ev scenario.
Realistiskt sett så kan man väl iaf konstatera att utgångspunkten är att spelare med kontrakt kommer att bli kvar, om dom inte själva väljer att bryta. Vad som sen händer utifrån den starten är det lite svårt att sia om, men att ex Bäckis måster ersättas med en nästan likvärdig center, det utgår jag ifrån. Annars så blir tom Enskedes egen Travolta förbannad...
:-))
Kommentera