Brynäs IF

715247 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #879108

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: "Jag kommer att lämna Lavinsdebatten därhän nu. Det enda jag har fått ut av den från ditt håll är att:

- Mobbing är helt OK så länge den är generell.
- Allt Boork gör och säger är helt rätt
- Allt negativt som skrivs om Boork och Brynäs är onyaserat och uppdiktat."

Patetiskt och onyanserat svar, och jag förstår att du vill lämna Lavinsdebatten då du i vanlig ordning övertolkat en mediaartikel och enbart via EN parts uttalande konstaterat att det föreligger mobbing.

Vad arnio anser om Lavins insats under säsongen får stå för honom.
Att påstå att JAG vinklar saker och ting pga ngt som en annan skribent påstått behöver man väl inte ens kommentera.

"Nu när vi ändå är inne på nyanser så kanske du skulle kunna utveckla din tes med att spelare VILL spela under Boork och som tycker att han har en scgysst och rak ledarstil. Nu vill jag se källor. Vilka har sagt det och när."

Vet inte om det känns så meningsfullt att debattera på dagisnivå, vilket du just nu gör.
Men fortsätt gärna tro att alla spelare som spelat under Boork har gjort det av tvång, för att man är självplågare eller pga att det finns en naturlag som säger att man absolut måste spela i ES.

"Har det aldrig slagit dig att de spelare som "vill" spela under Boork har väldigt få alternativ när det gäller spel i ES. Jag har svårt att se vilka lag skulle vara intresserade av Hermansson, Johansson och Spets? Kan det vara så att man "tar" Boorkens ledarstil bara för att få spela i ES?"

Kan mkt väl vara så att vissa spelare accepterar en ledarstil som är lite tuff, bara för att få chansen i ES.
Men då har man ju själva accepterat scenariot och förutsättningarna, och menar du då att det enbart är tränarens fel ifall det ibland inte funkar?
Det låter dock inte speciellt sannolikt att spelare skulle utstå mobbing och utfrysning bara för att få spela vidare i ES.
Om, jag säger OM det nu är så att mobbing föreligger.
Den teorin är ju oftast baserad på uttalanden från den ena parten och har därför inte så stort värde, rent objektivt sett.
Kommentera