Brynäs IF

715270 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #879161

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: ""Vilka andra "källor" med samma dignitet sas, har du själv som backar upp din egen teori om att massor av spelare skulle vantrivas under Boorke eller känt sig mer eller mindre tvingade att spela kvar, enbart för att få chansen att spela i ES?"

Miettinen
Viitakoski
Wahlberg
Casselståhl
Lavins

Fler lär komma..."

Perfekt. Då är vi överens.
Jag har på "min" sida en majoritet av spelare som bevisligen tycker att Boork är en fullt normal (give or take) tränare att spela under, eftersom man väl annars knappast hade förlängt eller ens tänkt tanken att spela för honom.
Du har på "din" sida en kraftig minoritet av spelare som av en eller annan anledning valt att kliva av, alternativt blivit sparkade.
Vilka anledningarna är vet ju egentligen varken du eller jag, men det mest sannolika är väl att det beror på en kombination av olika saker där tränaren och spelaren ifråga har lite olika synpunkter och åsikter, beroende på att man befinner sig på helt skilda sidor, sas.

Och visst: det lär säkert komma fler...

Fler spelare som anser sig få för lite istid, vantrivs rent allmänt, inte gillar tränaren så pass mkt att det motiverar en fortsättning, trots en bra lön och i övrigt fina förmåner, inte anses platsa även om dom säkert själva anser att dom platsar, osv osv...
Kommentera