Brynäs IF

713396 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #879244

Sv: Boork in i frysboxen....?
GävleLasse: " Alltså kan det Lavins sagt mycket väl vara sant... I alla fall så verkar det som att han har upplevt det så."

Självfallet så har han upplevt saken som han beskriver den.
Men det intressanta är ju ifall det han upplevt kan betecknas som mobbing eller skräckmetoder från en utomstående objektiv bedömares synpunkt.
Vi har ju bara hört den ena parten och vi har heller inte fått ngt konkret exempel från Lavins sida, som skulle kunna bringa klarhet i saken.
Det känns ärligt talat mer som att Lavins helt enkelt inte pallat med Boorks ledarstil, i kombination med att han till och från inte hållit måttet som spelare.

Däremot tycker jag att du har en poäng i att Boork borde ha försökt med andra metoder, när de metoder som Lavins kritiserar uppenbarligen inte har funkat.
Men vad är det å andra sidan som säger att Boork INTE har försökt med alternativa metoder och verkligen prövat med allt som rimligtvis stått i hans makt att göra?

Som jag ser det så handlar det hela sannolikt om en spelare som av flera olika anledningar kommit på kant med tränaren, och att det nödvändigtvis inte behöver betyda att det huvudsakliga felet kan tillskrivas ngn av parterna.
Kommentera