Brynäs IF

717207 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #928045

Sv: Brynäs IF - Frölunda Indians 20/10-07
Huge: "Så du menar att dom åtta förlusterna har orsakats av exakt samma fel, exakt samma motstånd i varje match, att vi spelat exakt lika uselt i varje match och att man öht inte har kunnat skönja ngn som helst förbättring i spelet?
Come on...."

Vilken idiotiskt kommentar väldigt nyanserad måste jag säga. Om vi summerar det hela. Vad är det som har gett oss alla dessa förluster? Finns det någon gemensam nämnare?

- Vi har inte längre Kristan i målet som vann, eller åtminstone fixade poäng i täta matcher. Man kan lätt säga att både Sperrle och Korhonen har kostat oss minst två matcher. Gårdagens och den mot SSK. Sex poäng! Även fast jag fortfarande hävdar att vi hade slagit SSK om Boork ställt upp med bästa laget.

- Brynäs är fortfarande väldigt ineffektiva i PP. Vi spelar långsamt och förutsägbart i PP, speciellt i spel 5 mot 3. Alla puckar till Brendl funkar inte.

- Brynäs "stjärnor" spelar inte som sådana utan gör enkla misstag och är ojämna.

Där har du några saker som är samma oavset förlustmatch.

- Det är virrigt och ojämt backspel. Den ena backen är passiv och kommer på andra hand mednas den andra försöker smälla på och hamnar ur position.
Kommentera