Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #941823

Sv: Brynäs - SSK 19/11-07
Brynäs Tigers har förvandlats till Brynäs Hyenas. Man är inte kapabla att nedlägga ett byte av egen kraft utan de matcher de vinner beror på att de utnyttjar bättre motståndares misstag. Att föra en match själva har de inte kapacitet till men de kan anpassa sig till en bättre motståndares spel och tempo samt spela passivt tills misstagen dyker upp. Varför inte använda sig av Djurgårdens taktik, dvs. spela bortaspel hemma?
Sen är frågan om det hjälper, någon vändning kommer vi inte se i år men möjligheten att undvika kvalspel finns.

Gällande den utrensning av laget som många vill se till nästa säsong. Hur skall den gå till? Vi har inga direkt bärande spelare att behålla så är tanken att bygga upp en ny stomme så undrar åtminstone jag hur det skall gå till med tanke på ekonomi och föreningens attraktionskraft.
Så länge det görs bedömningar att spelare som t.ex. Daniel Hermansson och Jörgen Sundqvist förtjänar långtidskontrakt och därmed indirekt indikerar att de finns med i en långsiktig satsning så är Allsvenskan vår slutstation tyvärr.
Brendl är i sina bästa stunder fantastisk som spelare men de stunderna är tyvärr alltför få. Det där med att lägga alla ägg i en korg, herr Sundlöv….
Kommentera