Brynäs IF

715843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #971999

Sv: Brynäs IF - HV71 Torsdag 24/1-08
Davey_22: Visst, respekt kan man visa men jag tycker ändå att det är viktigare att ge de spelare som faktiskt presterar bra just nu chansen, t.ex. unga spelare på väg upp i karriären. Hellre det än på gamla meriter. Smutskastning eller inte, Sjödin håller inte måttet längre vilket är fullt normalt eftersom han är så pass gammal.

Visst, han kanske borde peta t.ex. Sunkan i dagsläget men det är hårfint och Östblom gör väl antagligen den bedömningen att han prioriterar speed och fysiskt spel (med uppenbara risker för felpassningar och lite halvtaskig känsla för positionsspel) framför Sjöddas rutin. Östblom var ju ganska tydlig med vad han menade och vad han tycker om Sjöddas spel i dagens GD.

Jag kan absolut hålla med om att kritiknivån är låg här inne, det bidrar jag själv till. Grejen är väl ändå att detta är ett forum, dvs en plats där man ska få uttrycka sina personliga åsikter (inom gällande ramar)? Folk här inne höjer vissa spelare till skyarna medan andra binder ett stort sänke vi deras fötter och letar efter närmaste sjö att sänka skiten i. Det är väl det som gör det intressant och roligt?
Kommentera