Brynäs IF

714927 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #990466

Sv: Brynäs-Frölunda
Huge: Visst, markström såg periodvis darrig ut och gör en riktig tavla, inget snack om den saken. Tycker dock inte att det var ett sämre målvaktsalternativ än Sperrle och Korhonen som trots allt har kostat oss en del matcher.

Igår var vi okunniga läktarcoacher som ville ha Markström i kassen och ledarna i Brynäs visste självklart bättre än oss. Samma ledare plockade sen in Markström eftersom de såg honom som ett bättre alternativ idag. I detta fall, gör det ledarna i Brynäs till okunniga läktarcoacher eller visade det att vi "okunniga läktarcoacher" hade rätt?

För övrigt, riktigt bra inledning idag. Bra fart och offervilja. Tycker inte alls att man kan klaga på alla utvisningar i 1:a eftersom vi i samtliga får bort viktiga Frölundaspelare (Kallio, Sundin, Kahnberg mfl). Känns som vi håller hoppet uppe ganska länge idag men när Doffen envisas med att plocka bort Sundin och Alcén till fördel för t.ex. Molin och Danielsson undrar jag vad han vill åstedkomma.

Man tar alltså bort de som ger energi till laget och skapar lägen och plockar sen in rutinerade men ej presterande spelare. Ett dåligt tecken till laget tycker jag eftersom man hängde med länge i matchen just pga energi och fart. Ett lika dåligt tecken som när Dackell tar den mest idiotiska utvisning jag sett i slutet av 3:e. Enligt mig visar han där att han redan gett upp.
Kommentera