Brynäs IF

714932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #994848

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Håller med. Riktigt lustigt resonemang.

Tycker att insändaren är riktigt usel faktiskt. Författaren skriver ju själv att han börjat känna likgiltighet, är det då så konstigt många andra väljer att inte gå på matcherna eller att de som är där inte sitter och jublar åt eländet?

Vi som trots allt är där varenda match matas av förlust efter förlust och uselt spel, nu räcker det tydligen inte att vi föder föreningen med biljettpengar, vi ska tydligen hurra för det usla vi får se. När jag köper mina biljetter ser jag det som det största stöd jag kan ge föreningen, det enda stöd som faktiskt kan förbättra läget, nämligen pengar till kassan som sen ska stärka laget. Jag förväntar mig inte automatiskt idel vinster för pengarna men lever i förhoppningen om att klubben ska stärkas av pengarna vi åskådare pyntar in.

Författaren drar också paraleller med andra klubbar men glömmer vissa aspekter. De lagen som kommer från mindre orter har ingenting annat att konkurrera med, vilket ger större tillströmning och ev. mer lokalpatriotism. De andra lagen är trots allt (med någon säsongs undantag) topplag år efter år. De matas inte med dåligt spel och risk för kvalserie säsong efter säsong. Att han sen hävdar att det mer eller mindre publikens fel att det inte blivit mer vinster är mest absurt och verklighetsfrämmande.
Kommentera